Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hát én ezt már nem értem, én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát én ezt már nem értem, én vagyok bolond vagyok? Bővebben alul.

Figyelt kérdés
szakítottam a barátommal, kb 2 hete, és e hét elején azt mondta h majd 2-3 hét mulva beszélünk, h nekem ne fájjon mert ugyérzi még szeretem.. azthazudtam h nemm és kizárólag a barátja akarok lenni.. tnap este beszélgettünk egy kicsit, ma meg reggeltől azon az msnjén lógott rejtve amin csak énvok a partnerei közt és csak velem besz.. onnan tudom mert bevoltam lépve azon itthon, és kiirta az msn h másik helyről való bejelentkezés történt .. rámis irt, de nagyon bolond volt, jókedve volt, nyomta a hülyeséget meg állandóan a szexről beszélt nekem, h ő már senkihez se fog érzemileg kötődni és mindenkit megfog b*szni és csajozni fog minden jó csajjal kezdeni fog... közönbösen viselkedtem vele, sőt beis szoltam neki egy elég durvát, és megis sértödött és irta h na jó, szia .. és lelépett..vis visszament rejtbve kapcsolodni :D erre irtam neki h "nemnagyon érdekel h beszélünk e v sem:)" nembirta sokáig kb 20 perc mulva újra rám irt, megint beszélgetni kezdtünk, megint hajtotta a hülyeségét .. aztán 4 körül elköszönt mert dolga volt.. lefeküdtem most este aludni, kelek fel, erre villog az msnem persze ő ir, kötekedve h "csak azért irtam neked h ne érezdd maagd lerázottnak:P:D:)" meg ien szövegek hát nem értem ezt, tnap állitolag még a volt bnője hiányzott neki, ugyanis, elkezdte ujra keresni őt mihelyst szakitottam vele.. vélemény? ez hülye? :D
2009. júl. 30. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Az a hülye, aki ennyiszer kérdez...
2009. júl. 30. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Te vagy a hülye...! Meg analfabéta is!
2009. júl. 30. 20:07
 3/8 A kérdező kommentje:
azthiszem most tettem fel először ezt a kérdést..ha nemtudsz normálisan válaszolni akk inkább ne írj sztem..
2009. júl. 30. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:
egyébként + sztem ez a hely azért van h segítsünk egymásnak, de ugyltászik tévedtem..
2009. júl. 30. 20:11
 5/8 anonim válasza:

most mért kell itt oltogatni? :S

hát sztem az :DD inkább te rázod le őt legalábbis úgy csinálsz :D

2009. júl. 30. 20:14
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat! :) nemtudom már mit akar az a baj , én igyekszem magam tultenni rajta, de nemakarom h lássa h még szeertem :) mindenesetre örülök h újra keresni kezdett engem.. =) csak nemtudom miért beszél folyton a lányokról, féltékennyé akarna tenni?
2009. júl. 30. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Sztem ne járkálj fel az msnjére!!!

Egy kapcsolatban alap dolog a tisztelet és ezzel nem éppen a tiszteleted fejezed ki. Az én exem össze jelszavát tudom de mégsem léptem fel velük egyik oldalra sem mert tisztelem annyira, mégha már nem is vagyunk együtt hogy nem teszem meg ezt és ezt ő is tudja.

Ami a fiút illeti sztem felejtsd el és azzal hogy dumáltok csak magának segít hogy lássa hogy nem vagy e nagyon szarul és azért beszél más csajokról hogy ne hidd azt hogy tőled már bármit is akar, csak érdeklődik vagy teszteli hogy hogyan bírod nélküle, de a többi csaj említésével egyértelműen jelezte neked hogy nem akar már semmit sem tőled.

Ha pedig más csajokat akar akkor meg mi a baj? Féltékeny vagy? Azt írtad hogy te szakítottál vele? Akkor meg légy boldog nélküle, ne mászkálj az msn-jére, ne nyomozz utánna, hagyd élni és élj te is NÉLKÜLE!!!

2009. júl. 30. 20:46
 8/8 A kérdező kommentje:
nemnemm! az msn cim az a kettőnk msne mármint csak én vok fenn neki rajta, és tudom hha azon belép, akk bizt miattam jön! Am meg tod ő nem olyan beállitottságu, aki csajozna, sőt nemis jellemző rá h mással akarna is vmit, de tény h tesztel, mert hha felhozódik ez a szexes dolog, akk írja h velem mien jó lenne meg stb ... énmeg folyamatosan építem le.. csakhát nemértem h 2 napja írja h ne beszéljünk, most meg egész álló nap csak keres ... :S
2009. júl. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!