Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Optimista vagyok, tudom, hogy bolond, de még mindig. Mit tegyek?
véletlenül nem diósdi vagy? és 17? :D
mert lehet én voltam a barátod:D
:D nem, de jó tudni, hogy másnak is vannak hasonló problémái
és sok mindent.. kevés találkozás, nem mutattam ki mennyire szeretem, aggódás, veszekedés--az én részemről stb..
én voltam az előző kérdező.
biztos hogy nem? :D
amiket eddig mondtál nagyrészük stimmel :D
:D nem, mert az én helyzetemben volt egy nagyon nagy probléma, ami nem publikus(és sokat szenvedtünk miatta)
egyébként pesti vagyok, de ebből úgysem tudsz meg sokat
szóval már nem akarja újrakezdeni, de még mindig van bennem egy olyan érzés, hogy egyszer hátha újra belém szeretne
Mit tegyek? Találkozzak vele " véletlen"?
válaszoltál a kérdéseimre, most én is :)
én a napokban írtam a volt barátnőmnek, akit még mindig szeretek, hogy újság van vele, nem lenne-e kedve találkozni, csak beszélgetni.
mondjuk az is sokat számít hogy mennyi ideje vagytok külön.
én 3 hónapja szakítottam vele, és 1-2 már éreztem hogy oltári fa**ság volt, visszaút meg sajnos ritkán van...:(
Igen, de te ezt beláttad, ami nagyon jó. :)
Velem viszont a barátom szakított, ő volt az, aki kiszeretett, és én az, aki végig szerelmes volt belé. Ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!