Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek letiltott vagy csak én vagyok ilyen bolond? =/
16 f vagyok és van egy lány aki 16 és 2 hete ismerem és eddig 2x taliztunk. Msn-en 2 hét alatt szinte mindennap beszéltünk.
Pénteken beszéltem vele utoljára és mondta,hogy szombaton nem lesz mert lesz az Xfaktor-.- Mondoom oké,de azóta sem beszéltünk :( És ma belépett myvipre ,ert megnéztem az adatlapját,de érdekes mert ha belép myvipre akkor belép msn-re is.. De nekem nem volt fent msn-en... nem járunk ugyan,de nem is vesztün össze,és nem tudom,hogy mi lehet a baj ? Az,hogy nem jövök be neki 1 dolog,de akkor már nem is kell beszélnünk ? :O És,hogy derítsem ki ezt,hogy most akkor mivan ? Tel számát nem tudom,mert ugy nemrég ismerem meg ugye,ha bezs akk msn.
Szval kicsit most félek :$
Ugye nagyon tetszik neked ez a kiscsaj? Nagyon szeretnél
vele járni, meg minden. Én a helyedben valami nyugodt helyre
elhívnám és elmondanám neki, hogy nagyon tetszik és szeretnék járni vele. Jobb tisztázni a dolgokat, mint tépe-
lődni rajtuk. Udvarolj, bókolj, mondd, hogy ilyen szépet
mint ő, még nem láttál, stb. Tudod, a biztos rossz is jobb
a bizonytalanságnál. Ezt csak arra az esetre írom, ha
nemet mond. De az is lehet, hogy várja már, hogy közeledj
hozzá! Lépj! Ügyes légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!