Ez normális dolog? Mit tegyek ez ellen?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az íróasztalom falán rögzítve van a tükör úgy, hogy nem lehet leszedni. Gyakran van az, hogy ülök a gép előtt és közben belenézek a tükörbe majd nem merek megmoccanni sem, mert félek. Leblokkolok a félelemtől. Ha sikerül kimennem a tükörképből, akkor kerülöm a tükröt. Nehogy meglássam magam. Azért félek, mert ilyenkor a tekintetemben nézek és durva dolgok jutnak eszembe (pl. levágott fejek tekintete vagy az, hogy hirtelen felbukkanhat egy szellem a tükörképben, stb.). Nem tudok semmit se csinálni, mert nagyon le vagyok bénítva a félelemtől. De csak akkor fordul elő, ha egyedül vagyok.2011. máj. 29. 23:14
11/12 anonim válasza:
Tedd át az asztalt máshova, a tükröt meg ha nem lehet leszedni és zavar, akkor takard el egy festménnyel vagy falvédővel.
12/12 anonim válasza:
Esetleg túl sok horrort néztél? :) Ha tényleg mindennapos és nem csak az esti rémisztő film után van ilyen, szerintem keress fel egy pszichológust, de minimum beszélgess erről egy barátoddal, akiben tényleg megbízol és nem néz hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!