Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális dolog? Mit tegyek...

Ez normális dolog? Mit tegyek ez ellen?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az íróasztalom falán rögzítve van a tükör úgy, hogy nem lehet leszedni. Gyakran van az, hogy ülök a gép előtt és közben belenézek a tükörbe majd nem merek megmoccanni sem, mert félek. Leblokkolok a félelemtől. Ha sikerül kimennem a tükörképből, akkor kerülöm a tükröt. Nehogy meglássam magam. Azért félek, mert ilyenkor a tekintetemben nézek és durva dolgok jutnak eszembe (pl. levágott fejek tekintete vagy az, hogy hirtelen felbukkanhat egy szellem a tükörképben, stb.). Nem tudok semmit se csinálni, mert nagyon le vagyok bénítva a félelemtől. De csak akkor fordul elő, ha egyedül vagyok.
2011. máj. 29. 23:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hú, bazz!! komolyan beparáztam, ahogy végigolvastam a kérdésedet. Átadni az érzést, aaazt sikerült, wááá!!

Amúgy nem hiszem, hogy normális, nem kéne félned a tükröktől. De én is félek! Én az előszobatükörtől. (ne nézd meg az Amsterdamned c. filmet:D semmi köze a tükörhöz, mégis azóta félek az előszobatükörtől) Ami a szobámban van, abba inkább csak mosolygok, meg a fürdőszobaiba is

Talán takard le vmivel, jobb ötletem nincs így kapásból.

2011. máj. 29. 23:20
 2/12 anonim válasza:
52%
Nagyon csúnya lehetsz.
2011. máj. 30. 01:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem takard le a tükröt, szereltess fölé valami rudat amire ráakaszthatsz valami rongyot, kis függönyt.
2011. máj. 30. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
És mennyire vagy kipihent ilyenkor?
2011. máj. 30. 14:16
 5/12 anonim ***** válasza:

B@szki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez hatalmas.

Komoylra fordítva a szót, amikor sokáig nézek a tükörbe és csend van, egyfajta gyengébb hipnózisos transz kerül előtérbe, olyan fura lesz minden ahogy folyamatosan bámulod a tükröt. Érdekes. Takard el. :DD

2011. máj. 30. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom egyszer mikor sokat piáltam megláttam magam a tükörbe és összeszartam magam ezenkívül nemvolt még ilyen esemény.
2011. máj. 30. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem takard le. Itt írták sokan hogy takard elv alamivel, de attólmég a tükör ott lesz. Nemlátod, de valami még "rejtőzhet benne" amitől félsz és ezt teis tudod. Hiszen már rég letakartad volna...

Szerintem díszítsd ki. Fogj csillámos hülyeségeket, meg filceid gondolomvannak meg ilyen kis hülyeségek. Díszítsd ki hogy inkább mikor belenézel szörnyedj el a sok kis giccsen, mint hogy félj tőle.

2011. máj. 30. 22:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszoló hozzászólásáról jut eszembe, hogy irtózok a lefejezéstől és a levágott fejektől. Szerintem az a legrosszabb halálnem.

8-9 éves koromban nagyon érdekelt a történelem. Főleg Magyarország történelme a török uralom idején. Emiatt megnéztem az Egri csillagokat. A film legelején van egy olyan jelenet, amikor a szultán elé visznek pár levágott fejet. Akkor láttam először olyasmit és azóta félek a tükörbe is nézni.

2011. máj. 30. 23:36
 9/12 anonim válasza:
én a fürdőszobai tükörtő félek, meg ha az íróasztalomnál ülök, (mivel a hátam mögött kicsit jobbra van az ajtó) megfordulni félek.... ahm de csak ha egyedül vagyok, és főleg ha már besötétedett :) sztem tök normális, de egyébként nagyon szar :D
2012. jún. 6. 02:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Én egyszer próbálgattam, mit látok ijesztőnek a tükörképemen, és rájöttem, hogy a saját félelmem látványát.
2012. jún. 6. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!