Mennyire normális dolog ez?
Lenne egy dolog, amiben szeretnék tanácsot kérni. Van egy olyan dolgom, hogy gyógyszereket veszek be néha, feleslegesen. Van a Daedalon tabletta ami hányinger, hányás ellen van, de jellegzetes szinte mindenkinél előforduló mellékhatása hogy álmosságot és bágyadtságot okoz. Ha már álmos bágyadt az ember , legyen nyugodt is ezért a gyógyszert (Daedalonból 3-at veszek be, kombinálom 2 Valeriana nyugtatóval. Így nagyon jó érzést biztosít, kellemes kábaságot, amit le sem lehet írni, egy zenét hallgatni közben Isteni érzés, és nagy a késztetés hogy ezt megtegyem és most fél órája vettem be. Mondjuk alapból vannak gondjaim amiért sokan mondták hogy menjek pszichológushoz, vagy ideggondozói rendelésre, de nem tettem meg, de most már eljutott idáig a dolog hogy késztetést érzek a gyógyszer bevételére. De hát azt érzem hogy nem figyel rám senki, azért nem szólok senkinek erről.
Mennyire normális ez, és meddig mehet ez így? Nehogy idővel még rosszabb legyen. 20/F
Feltételezem jó dolgodban lazulsz, és nem azért mert el vagy hanyagolva.
Én is gyógyszerekkel indítottam, utána jöttek rendes drogok de csak tabletták
Szia,
Szerintem nem éppen a legjobb megoldást választottad, de azért nem kell rögtön pánikba esni. Többféle oka is lehet, hogy nem figyel rád senki, nem tudom, ez a te esetedben mi miatt van.
A gyógyszerekről nyilván te is tudod, hogy egy X idő után hozzászokik a szervezet, és egyre több kell az ugyanolyan hatáshoz. Állítólag a Magnéziumos pezsgőtabletta nyugtat valamennyire. Vagy a nyugtató teákkal is érdemes lenne kísérletezned szerintem (gyógyszertárból érdemesebb venni).
Ez a "nem figyel rám senki" életérzés ismerős, csak én teákat iszom állandóan, azt hiszem teafüggő lettem. :) Bár azt nem tudom, hog ez baj e.
Magyarország lakosságának nagyon nagy része akár öngyilkos is lehetne ebből a "Nem figyel rám senki se" okból.
Te figyelembe veszed a környezetedet? Ha figyelembe vennéd, nem tennéd ezt. Ha meg ezt teszed, ne sajnáltasd magad még pluszban is...főleg ha így meg jól érzed magad. Aki hülye, az ...
Nagyon nem normális dolog ez. Részleteznéd a hozzászólásodat? Mert nagyon nem passzol ide...legalábbis én azt sem értem, honnan tudod, hogy kik válaszolnak egy anonim oldalon? Ráadásul azonnal szórakozásnak véled valamelyik hozzászólást.
Nem vagy te paranoiás (is), kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!