Mennyire normális dolog ez?
Lenne egy dolog, amiben szeretnék tanácsot kérni. Van egy olyan dolgom, hogy gyógyszereket veszek be néha, feleslegesen. Van a Daedalon tabletta ami hányinger, hányás ellen van, de jellegzetes szinte mindenkinél előforduló mellékhatása hogy álmosságot és bágyadtságot okoz. Ha már álmos bágyadt az ember , legyen nyugodt is ezért a gyógyszert (Daedalonból 3-at veszek be, kombinálom 2 Valeriana nyugtatóval. Így nagyon jó érzést biztosít, kellemes kábaságot, amit le sem lehet írni, egy zenét hallgatni közben Isteni érzés, és nagy a késztetés hogy ezt megtegyem és most fél órája vettem be. Mondjuk alapból vannak gondjaim amiért sokan mondták hogy menjek pszichológushoz, vagy ideggondozói rendelésre, de nem tettem meg, de most már eljutott idáig a dolog hogy késztetést érzek a gyógyszer bevételére. De hát azt érzem hogy nem figyel rám senki, azért nem szólok senkinek erről.
Mennyire normális ez, és meddig mehet ez így? Nehogy idővel még rosszabb legyen. 20/F
Utolsó válaszolónál a pont...
Semmi nem oldja jobban a feszültséget, mint egy alapos gyúrás. Tapasztalatból mondom, én aki világéletébe alig sportolt valamit és asztmás is volt =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!