Beteges ez a félelem? (rövid kérdés . )
Én detto. 22 L
Nekem 2 éve agyszövet-gyulladásom volt, és annyira megváltoztam, hogy félek a tömegben, a sötétben, a szellemektől, a fulladástól, a kórházaktól...stb.
Érdekes tüneteket tudok produkálni, annak ellenére, hogy makk-egészséges vagyok.
Kórházba el kell mennem, kontrollra, de 25 perc után már hófehér az arcom, kék a kezem és szinte összeesek...tudom, hogy ez csak pszichika, de idegesítő tud lenni :(
Sok ember van így sajna. Bármi kiválthatta, és az a legrosszabb ebben, hogy ilyenkor az ember elkezd félni, hogy húú mi van ha nem tiszta a fejem, stb. Pedig ezek csak szorongásos tünetek. Biztos lelkis, izgulós vagy.
Pszichológushoz kell elmenned. (Nem, nem elmebetegekkel foglalkozik, hanem szorongásos emberekkel, beszélgetések alapján rájön, hogy honnan erednek a félelmek és a szorongások, ezeket oldja fel.)
És még az önbizalmadat is megerősíti:)
De ha elmész pszichológushoz, akkor fogsz tudni előbb-utóbb...simán, mint bármi másról:) Komolyan. Én amíg nem mentem el, volt olyan téma, amiről ha beszélnem kellett volna, elakadt a szavam, gombóc volt a torkomban, sírni kezdtem, de aztán hamar semleges volt. Filmeken, meg zenéken is elsírtam magam, túlérzékeny voltam, ez is elmúlt. Nem csak a problémáidról fogtok beszélni, hanem más dolgokról is...oda nyúlhatnak a mostani problémáid gyökerei, hogy nem is gondolnád!
Menjél el minél hamarabb! Oda értelmes emberek járnak, akik fel tudják fogni, hogy jobb lesz nekik, ha beszélgetések keretében feloldják a szorongásaikat. És nem tudom hogy csinálják a pszichológusok, de az önbizalma is megerősödik közben az embernek, kiegyensúlyozottabb leszel, nem félsz a problémáidtól.
Csak használni fog.
hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!