Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Három kérdés: 1. Az baj hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három kérdés: 1. Az baj hogy én még nem találom magam érettnek a dologhoz? 2. Néha miért fut át rajtam szerintetek az a gondolat hogy hülyeség volt hogy nem "hagytam magam"? 3. Tudok valamit tenni az ellen hogy ez a félelem elmúljon?

Figyelt kérdés
Hogy érthetőbb legyen : Nemrég múltam 16 és még szűz vagyok. A múltkor történt hogy a sráccal akiért odavoltam/vagyok úgy volt alakulóba hogy összejövünk. Miután együtt töltöttünk egy délutánt,azt mondta hogy míg nemjön a buszom addig hogy ne fagyoskodjunk, így felhívott magához. Ott rögtön a lényegre tért,miszerint lefektetne. Egy minimális ideig bele is mentem,de utána rájöttem hogy ez nem én vagyok és igazából még félek is a dologtól. Akkor ő azt mondta hogy nem érti miért félek hisz elmúltam 16 érett vagyok és benne vagyok a korban. De én nem hagytam magam, akkor és ott képtelen lettem volna rá. Végül nem lett az egész dologból(még a járásból se) semmi,sőt azóta hozzám se szól és ezért néha napján bánom hogy"nem hagytam magam" ...
2011. febr. 7. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Le akart fektetni. Ennyi, nem érdemes foglalkozni vele. Amúgy meg nem baj. Majd ha már annyira akarod, hogy (szinte) ráveted magad a pasira/párodra, akkor úgyis megtörténik.
2011. febr. 7. 18:38
 2/8 Moszuke ***** válasza:
100%
hehe ne bánd.. csak kiakart lukasztani:) ennyire vak nem lehetsz b*zd+:D
2011. febr. 7. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van, ha nem vagy még érett, akkor várj nyugodtan. Aki szeret valóban, az megért téged. Ő csak egy kis paraszt, aki dugni akart.
2011. febr. 7. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt egyáltalán ne bánkódj. A srác csak arra ment, hogy lefektessen, jól tetted, hogy nem hagytad. Gondolj bele, később lehetséges, hogy azt bántad volna meg, hogy megtetted vele... Olyannak add magad oda először, aki tényleg szeret és te is ugyanígy érzel iránta.
2011. febr. 7. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

megnyugtatlak csak hogy ne ezen parázz: úgy se lett volna járás :D meg prütyköl és kész max még annyit el értél volna hogy le késed a buszt de többet nem

16 vagy .. benne vagy a korba.. jó poén még kicsi is vagy hozzá :D am se vmi random hülye gyerekkel kell elveszíteni

ha már csaj vagy legyen vmi tartásod :D az ész nélküli szexet meg hagyd ránk :D

19F

2011. febr. 7. 18:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben jártam én is, csak én már 19 is elmúltam. Egyrészt én is örültem, hogy nem hagytam magam, másrészről, meg bántam is, hogy nem történt semmi. Aztán idővel rájöttem, hogy ez volt életem legjobb döntése. És megbántam azt a keveset is, amibe belementem. Hidd el, hogy jól döntöttel. Ne foglalkozz vele. Majd jön olyan srác, akivel mindketten szeretni fogjátok egymást, és akkor nem leszel kérdés, hogy megtedd-e, mert érezni fogod, hogy most jött el az ideje az első alkalommal.
2011. febr. 7. 18:45
 7/8 Cleptomaniac ***** válasza:
100%

1. nem :)

2. mert vonz az ismeretlen, amit körülötted már mindenki kipróbált. Kíváncsi vagy, ezenkívül mozgolódnak a hormonjaid is.

3. nem félelem, amit érzel. Hanem pontosan tudod, hogy a pasi csak ki akart használni, és szerelmes sem vagy.

2011. febr. 7. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Épp a reakciója igazolja, hogy jól döntöttél. Ha ilyen bunkó, nem érdemelte volna meg a szüzességedet.
2011. febr. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!