2 dolog. Mi lehet velem? Fojamatosan hangokat hallok de nem látom semmit!?
Figyelt kérdés
Segitsetek! ne irjatok MARHASÁGOT ! Kszönöm2011. máj. 17. 18:57
11/20 A kérdező kommentje:
bocs ha roszul irtam rosz a hejesírásom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 17. 20:31
12/20 anonim válasza:
A j és ly közti különbséget általánosban nem tanultátok? Emlékszem, nekünk volt olyan füzetünk nyelvtanon... Te meg elég alap szavakat rontasz el. Ja, mellesleg tizenhárom vagy? Az azért nem jópár év rászámolása a tízre, csak három. Nagy matematikai nehézség.
de ha hangokat hallasz, menj pszihiáterhez, vagy ha a szomszédokat hallod azt ne ilyen ezoterikus vacaknak tulajdonitsd. Biztos a szellemek suttognak neked... Mágia tanárt harry potterben meg sokat ajánlanak, vagy keress rá a neten.
13/20 A kérdező kommentje:
már mondtam !!!ne cikiz és nem anyi éves vagyok csak egy dátumot irtam be
2011. máj. 17. 21:01
14/20 valakiakitnemismersz válasza:
cikizz* annyi* még mindig nem megy :)
15/20 anonim válasza:
Hát, de biztos félreírta. Te is minden apróságba belekötsz. ;) :D
16/20 valakiakitnemismersz válasza:
Igen ismerjük ;)
17/20 anonim válasza:
19:26 azért a kérdezőnek beszólsz hogy nem tud helyesen írni,de azért a 'helyesen" szót te is j-vel írod;)
"Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű"
18/20 anonim válasza:
16:10 szerintem,direkt úgy írta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!