Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Túl sokat agyalok. Hogy...

Túl sokat agyalok. Hogy tudnék agyilag "kikapcsolni", lazítani?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 00:08
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Ha megtanulnál játszani egy hangszeren az sokat segítene, én zenélés közben mindig csak a zenére gondolok, igazi kikapcsolódás. A másik dolog ami nekem nagyon bejött az a futás. Ha van egy jó környék szép ligetes, fás tájjal ott élmény futni és nem is gondol semmire az ember csak arra, hogy milyen jó a szabadban, a friss levegőn.
2011. máj. 22. 13:18
 22/27 anonim válasza:
30%
Azt mondjátok fárasztó a gondolkodás? INkább örülhetnétek, mert annál több dolgot megértetek. Én unatkoznék ha nem gondolkodnék ennnyit
2011. máj. 23. 20:44
 23/27 anonim válasza:

Megszüntetheti a feszültséget a testmozgás, a társaság és a nyugodt zene, de ezek inkább átmeneti megoldások, és igazán akkor mutatkozik meg pozitív hatásuk, ha már tisztáztad konfliktusokat és megoldást találtál a konkrét problémáidra. Ne félj az agyalástól, add át magad ennek az érzésnek, éld meg, mert ha menekülsz előle, nehezebb megszabadulni tőle. Biztosan megvan a maga oka, esetleg bánt vagy feszélyez valami... ha így van, oldd meg ezeket és minden könnyebb lesz.

05-18 13:49 - es hozzászólónak:

Talán azért lettél lepontozva, mert ---> "Próbálj meg nem túl sokat gondolkodni, engedd el magad, lazíts valamennyire. CSináld azt, hogy nem gondolkodsz" Ezek nem a legkonkrétabb dolgok, mert a kérdés az volt, hogy hogyan lehetne ezt elérni, érted? Illetve, vannak, akiket lehúz, ha azzal kezded a választ, hogy "neked is ez a bajod"... legalábbis szerintem.

2011. máj. 28. 21:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Na akkor most bemásolom az egészet

"Velem is ez a helyzet:/:(

Próbálj meg nem túl sokat gondolkodni, engedd el magad, lazíts valamennyire. CSináld azt, hogy nem gondolkodsz hanem arra koncentrálsz, hogy a jelenben vagy figyeled a lélegzeted, ha méssz akkor ahogy jársz, vagy figyeld közben az embereket, hallgass lassú relaxációs zenéket."

Írtam konkrétumot hogyan érheti el azt, hogy ne gondolkodjon. Esetleg talán nem lehetett belőle kivenni azt, hogy én is kíváncsi vagyok arra, hogy másképp hogy lehet elérni...Ezért is írtam legalább valamit.

" Illetve, vannak, akiket lehúz, ha azzal kezded a választ, hogy "neked is ez a bajod"... legalábbis szerintem."

Igen, vannak ilyen hül.ye emberek. Én soha nem problémáztam azon itt gyakorin , ha valaki megírta az ő kommentjében,hogy igen neki is ilyesmi baja van.

Huha, nagyon furcsa ,hogy nemcsak a kérdező szenvedhet ilyenben. :)

2011. máj. 30. 19:18
 25/27 anonim válasza:
53%
2011. jún. 8. 00:26
 26/27 anonim válasza:

Előttem szólóhoz? A fűtől ki lehet kapcsolni agyilag? Hogy csinálod, azt hittem a hatása alatt tágul a tudat.

Kedves kérdező, neked meg sikerült már agyilag kikapcsolni, vagy még mindig fenn áll a probléma?

2011. aug. 18. 16:59
 27/27 A kérdező kommentje:
többet ki tudok már kapcsolni, de még mindig sokat agyalok
2011. aug. 18. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!