Hogy tudnék lazítani hüvelyi ultrahang előtt?
Nem hiszem, hogy fájni fog, csak lazulj el, lesd a monitort, meg ilyenek. Én pl. bezsélgetni is szoktam közben. Abszolút túlélhető, pláne, hogy a legújabb gépek már kb. ceruza-méretűek.
Ne félj tőle! :)
A hüvelyi ultrahang kb olyan méretű és alakú szerkezet, mint egy emberi ujj. Vibrátorra hasonlít. Óvszert húz rá az orvos, jó alaposan bekeni síkosítóval, és óvatosan felhelyezi a hüvelybe. Csak a méhszájig tudja tolni, teháét ne tarts attól, hogy a méhedbe is feldugja, mert ez lehetetlen. Alapesetben ez egy fájdalmatlan vizsgálat.
Azzal tudsz "segíteni" az orvosnak, ha amikor felhelyezi, megpróbálod ellazítani a gáttáji izmaidat, illetve kicsit kifelé nyomsz a hüvelyeddel. Ha kifelé nyomsz, akkor a gáttáji izmok nem tudnak görcsbe szorulni.
Olvasgasd ezt az oldalt: [link] Nagyon jó tippeket, ötletek ad a gáttáji izmok ellazításához. Szerintem hasznosnak fogo találni még akkor is, ha nem szenvedsz ebben a betegségben. (Én szenvedtem, tudom, milyen.)
emlékszem amíg szűz voltam nekem is nagyon fájtak az ilyen dolgok.
Még a mini-tampon felhelyezése is iszonyatosan kellemetlen volt.
Gondolom azóta edződött a hüvely...
Próbálj kicsit lazítani. És ne arra gondolni h mennyire fog fájni mert igen akkor még jobban fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!