Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudnék lazítani hüvelyi...

Hogy tudnék lazítani hüvelyi ultrahang előtt?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mert szűz vagyok még. Milyen érzés? Nagyon fog fájni? Hogy tudok rá felkészülni? Sima nőgyógyászati vizsgálat is fáj, de most az ultrahangtól nagyon félek. Nagyon jó orvosom van, mégis félek.
2010. máj. 17. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szűz vgy, nem fog hüvelyi ultrahangot végezni.
2010. máj. 17. 20:12
 2/10 A kérdező kommentje:
De igen, ez sajnos nem kérdés, próbálta elkerülni, de nem ment:(
2010. máj. 17. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nos, én csak a rákszűrésről tudok beszámolni. Nagyon fájt, míg szűz voltam. Gondolom, a szűzhártya feszült. Addig-addig, amíg egyszercsak már nem feszült. Gondolom, kitágult. Így viszont később nem fájt az első közösülés.
2010. máj. 17. 20:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha előre tudod, hogy fájni fog, akkor nincs ismeretlen, nincs mitől félni. Tudod, hogy az egészségedért van szükséged rá, és azt is, hogy csak egy kis ideig fáj, aztán elmúlik. Jó szerencsét, és sok erőt kívánok.
2010. máj. 17. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy történik, mire számítsak? Nem tudom, hogy mennyire fog fájni, de ha már a vizsgálat is fáj...?
2010. máj. 17. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy fájni fog, csak lazulj el, lesd a monitort, meg ilyenek. Én pl. bezsélgetni is szoktam közben. Abszolút túlélhető, pláne, hogy a legújabb gépek már kb. ceruza-méretűek.

Ne félj tőle! :)

2010. máj. 18. 15:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A hüvelyi ultrahang kb olyan méretű és alakú szerkezet, mint egy emberi ujj. Vibrátorra hasonlít. Óvszert húz rá az orvos, jó alaposan bekeni síkosítóval, és óvatosan felhelyezi a hüvelybe. Csak a méhszájig tudja tolni, teháét ne tarts attól, hogy a méhedbe is feldugja, mert ez lehetetlen. Alapesetben ez egy fájdalmatlan vizsgálat.

Azzal tudsz "segíteni" az orvosnak, ha amikor felhelyezi, megpróbálod ellazítani a gáttáji izmaidat, illetve kicsit kifelé nyomsz a hüvelyeddel. Ha kifelé nyomsz, akkor a gáttáji izmok nem tudnak görcsbe szorulni.

Olvasgasd ezt az oldalt: [link] Nagyon jó tippeket, ötletek ad a gáttáji izmok ellazításához. Szerintem hasznosnak fogo találni még akkor is, ha nem szenvedsz ebben a betegségben. (Én szenvedtem, tudom, milyen.)

2010. máj. 18. 17:18
 8/10 anonim válasza:

emlékszem amíg szűz voltam nekem is nagyon fájtak az ilyen dolgok.

Még a mini-tampon felhelyezése is iszonyatosan kellemetlen volt.

Gondolom azóta edződött a hüvely...

Próbálj kicsit lazítani. És ne arra gondolni h mennyire fog fájni mert igen akkor még jobban fog.

2010. máj. 20. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Vegyél be előtte nyugtatót -
2014. szept. 27. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom egyébként, minek akarnak ilyenfajta uh-t csinálni érintetlennél - Miért nem jó a másik uh
2014. szept. 27. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!