Ez normális? Emlő ultrahang! A többi lent
Miért ne lenne normális? Moi egyáltalán a gondod - hogy csak ar hét múlva keeülsz sorra? Akik elötted vannak, azoknak is van joga a vizsgálatra, naponta csak bizonyos számú embert tudnak sorra venni - egyszerüen várd ki a sorodat.
Ha netán valami komolyabb dolog is van, pár héten nem múlik semmi.
Ha netán valami komolyabb dolog is van, pár héten nem múlik semmi.
Gratulálok! Pont, hogy akkor múlik sok azon a pár héten, ha tényleg baj van!
Sajnos tényleg ez van, sok a beteg, azt pedig gondolom neked sem kell bemutatni, hogy romokban az egészségügy. Nem tehetsz mást, mint kivárod a sorod.
Sajnos ez van. Ennyire van kapacitás. Tudom, hogy frusztráló, nekem is van elég gondom, és elég durva, mikor több hónapra adnak időpontot.
Tudod mi a durva, csípőprotézisre pl. ÉVEKET kell várni. Nem hónapokat, éveket. Na ez milyen?:(
Próbálj meg esetleg másik magánklinikát, hátha máshol kevesebbet kell várni.
éveket....ahh :(
hát most elmentem másik orvoshoz, és másik kerületbe adott beutalót, meg annyit segített, hogy táppénzre küldött, így most egy új szabály szerint a táppénzeseket hamar kell fogadni. egyébként az elsőhöz még annyit, hogy nagy különbség van aközött, aki a 3 évenkénti szűrésre megy(igen, joga van!), és aközött, akinek valamilyen elváltozása van.. csak épp két rendelőnek kellene lennie akkor.. mindenhogy szörnyű ez a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!