Duzzadt mellbimbó kamasz korban. Hogy lehet ezt "kikapcsolni"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16/F vagyok, és már 2-3 éve duzzadtak a mellbimbóim, de nem tudom mit tegyek. Olvastam, hogy a hormonok miatt lehet, de nem tudom, hogy mikor múlik/múlhat el, és már kezd zavarni...
2010. máj. 9. 14:10
1/9 anonim válasza:
Ne zavarjon.Valóban a hormonok miatt van.Ne nyúlj hozzá,ne nyomkodd.1-2 év és elmúlik.Teljesen természetes.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem... Kösz a választ!
2010. máj. 9. 14:42
3/9 A kérdező kommentje:
Na de mi lenne, ha egy ilyen embert meglátnál a strandon? Mi jutna eszedbe először?
2010. jún. 13. 16:53
4/9 anonim válasza:
nem akarlak elkeseriteni de nekem is ugyan ez van ugyan akkor kezdödött mint neked és most 21 éves vagyok és még mindig tart, nem tudom mikor fog elmulni, roppant kellemetlen
5/9 anonim válasza:
Semmi,mert nem mindenki Téged néz,és észre sem veszi,mert tudja,hogy természetes.Húzd ki magad,és kevésbé látszik.
6/9 anonim válasza:
Nekem is ez van. 14 éves vagyok....:D
7/9 anonim válasza:
szia, 2-3 évet lehet várni, de sajnos nem múlik mindenkinek el, sőt idővel nagyobb is lehet ha lerakódik körülötte egy kis zsír is. A megduzzadt mirigyeket ilyenkor sebészileg lehet eltávolítani plasztikai sebészeteken. Legtöbbször csak kozmetikai problémát jelent, de egyes esetekben nem árt a hormonszinteket megnézni. Én is érintett vagyok 13 éves korom körül kezdődött és nem múlt el, 30+ éves koromban csináltattam meg a műtétet. a jelenség neve gynecomastia, így tudsz rá keresni a neten.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót!
2010. jún. 16. 10:03
9/9 anonim válasza:
Elmúlt ? :D csak mert nekem is ez a problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!