Túl sokat agyalok. Hogy tudnék agyilag "kikapcsolni", lazítani?
"A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:51"
CSak egy költői kérdés:
Miért lettem lepontozva?
Aki tud rá nagyon jó indokot mondani az mondja el legyen szives. Mert komolyan, ha hasznos választ adok akkor leleszek pontozva, de miért?!
Aludnod kéne, olyankor én sosem gondolkozom. :D
Viccen kívül:
olvass, hogy lekösd a figyelmed
meditálj
legyél sokat társaságban (akár csak a családoddal, így az ő mondandójukra figyelsz)
keress valami munkát
kezd el tanulni valamit intenzíven (pl. nyelvet)
írj regényt (nem feltétlenül azért, hogy ki is add)
Én ebben az esetben a SEX-re voksolnék... Az tuti, h kikapcsolja az agyadat...^^
Sok sikert...^^
-sport, olyan ami nem fokuszál (semmikép se céllövés vagy torna), hanem meditál, pl. futás. nekem nagyon bejön 4-5 km után már a légzésedre figyelsz és hipnotikus nyugalom áraszt el. nagyon jó stresszoldó.
-bulizz, táncolj, ismerkedj, enged ki a gőzt...
Feküdj le az ágyadba, lazítsd el magad, hagyd hogy a gondolatok szaladgáljanak a fejedben, de ne ragadj le egyiknél se.. jönnek-mennek, de nem gondolsz bele egyikbe sem. Aztán megfigyeled majd,hogy 2 jövő-menő gondolat közt van egy pár tizedmásodperc szünet, amikor nem gondolsz semmire. Próbáld meg ezt a szünetet minél hosszabbra nyújtani:) ekkor fogsz igazán relaxálni és ilyenkor jönnek a legjobb megoldások is a problémákra.
Másik amit én is ajánlanék, az a sportolás.. egy kemény edzés után hidd el nincs kedved gondolkodni :) örülsz,hogy kajálhatsz végre és lefekhetsz az ágyadba szunyálni.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!