Mit csináljak? Nem tudok utazni, így nincs értelme az életnek
Sziasztok
21 éves lány vagyok. 17 éves korom óta pánikbetegségben szenvedek. Eddig metrón nem utaztam, mert elájultam. Mára már olyan szinten lett ez az egész, hogy ha tömött a busz, villamos akármi nem megyek vele egy megállót sem. Szedtem régebben erre gyógyszert, de abba hagytam, mert kijött a mellékhatása, de aztán jobb lett. Ha most újra kezdeni szedem 1-2 hétig nagyon rosszul lennék.
Ez így nem állapot!! Mit csináljak:: Segítsetek kérlek!
ui: Keresztanyukámnál is így kezdődött, majd az utcára nem tette ki a lábát egyedül...
járj bringával, szekszi leszel :D addig pedig kezeltesd magad, hátha javul a dolog.
nekem akkor van ilyen bajom, ha nincs nyitva egy ablak sem a buszon vagy villamoson. pláne, ha még egyedül vagyok, és tüzetesen végignézek mindenhol. egyszer rámjött a pánik, és leszálltam. ez akkor ciki, ha sietsz és késésben vagy.
Frontin tabletta nagyon jól nyugtat.
Próbáld megkeresni a kiváltó okot, ami elindította ezt a folyamatot.Ez lehet egy temetés, egy baleset látványa, vagy hasonlók.Én megtaláltam a kiváltó okot, így nem kell gyógyszert szednem, helyre jöttem.
ujkorklub.hu
es nezz körül a neten, termeszetes szereknel, pl. homeopatia van-e ilyesmire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!