"Kényszergondolat"-ban szenvedek 17éves fiú vagyok de anyám nemhiszi el neke més lassan megőrülök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 22:02
21/22 anonim válasza:
vezess 1 naplót, és írd bele amikor ezek a kényszercselekvések, vagy gondolatok jönnek. ha kiírod magadból lehet hogy megkönnyebülsz, és lassan elmúlik.
22/22 anonim válasza:
Rég nem irtak a témába:D. Na mindegy hátha valaki olvassa és hasonló betegséggel bír.
4-5 éve kezdődőtt kis dolgokba nálam ez a gondolat akkor nem foglalkoztam vele , el is múlt de most fél éve nagyon de nagyon elhatalmasodott olyannyira ,hogy holnap fekszek be pszichiátriára ha leírnám ide milyen gondolatok vannak a fejembe sokan azt hinnétek egy őrült retardált vagyok én is ezt gondolom magamról ezért is akarok kigyógyulni ebből.Aki azt írja ,hogy ne foglalkozz vele úgy is elmúlik akkor jobb ha az eszetekbe vésitek ,hogy elmúlik de amikor mégszarabbul leszel akkor fog előjönni és akkor már pszichiátria kezelés kell.Higgyétek el bárcsak olyan gondolataim lennének hogy zebrán ugrándozak a vonalakon. Jobb ha orvoshoz mentek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!