Nekem is szokott lenni,igaz mostmár ritkán.Régebben stresszes időszakokban,volt,hogy minden nap. Sportolsz?Nekem a sport szüntette meg az alvásproblémáimat,meg a pánikbetegségemet is.
Egyébként ha ilyen súlyos és gyakori nálad a probléma,akkor érdemes lenne esetleg alváslaborban kivizsgáltatni magad.
2011. jún. 12. 21:32
3/10 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsán hangzik ,de próbáld meg a javadra fordítani, a halucinációkat a félelmeid keltik, mint irtad már sokszor átélted, szóval semmi okod sincs parázni közben, nézz utána az asztrálprojekciónak, amugyis álmaidban (paralizis közben főleg) olyan dolgokat is megtehetsz amit a valóságban nem. Szóval bátorság, kitartás, én ezt tenném!:) Üdv
2011. jún. 12. 21:34
4/10 anonim válasza:
Stresszes időszakaimban meg amikor sok minden nyomaszt, akkor szokott előjönni. Tudom, hogy milyen rossz, igazából pszichológus lenne a megoldás.
2011. jún. 12. 22:41
5/10 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsán hangzik ,de próbáld meg a javadra fordítani, a halucinációkat a félelmeid keltik, mint irtad már sokszor átélted, szóval semmi okod sincs parázni közben, nézz utána az asztrálprojekciónak, amugyis álmaidban (paralizis közben főleg) olyan dolgokat is megtehetsz amit a valóságban nem. Szóval bátorság, kitartás, én ezt tenném!:) Üdv
Ez nem így működik. Aki alvásparalízist él át, nincs is teljesen tudatánál, értsd: nincs ébren.
2011. jún. 12. 22:42
6/10 anonim válasza:
én örülnék ha ilyenem lenne. de nekem csak a néhai éber álom jutott. Cserélünk?
2011. jún. 13. 01:34
7/10 anonim válasza:
22:42 ha nem lenne tudatánál akkor álom lenne. a lényege pont az hogy tudatánál van. Én imádom az ilyen halukat mert annyira realisztikusak, de még soha se tartott sokáig, de múltkor láttam egy gyönyörű vonatot zuhanni felém. :P Ez olyan hogy felébredsz kinyitod a szemed (vagy csak azt hiszed hogy kinyitottad a szemed) de nem tudsz mozdulni.
2011. jún. 13. 01:37
8/10 anonim válasza:
Nekem nem kell leírnod az alvásparalízist, (sajnos) nagyon jól tudom milyen. Fura, hogy egyesek ezt izgalmas kalandnak fogják fel...
2011. jún. 13. 09:32
9/10 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen rengetegszer előfordult. Csak nem szabad megijedni az a legfontosabb. És ha már volt az éjszaka egy "rosszulléted", akkor ne aludj egyből vissza, hanem kelj fel és várj egy kicsit, mert különben újra jelentkezik.
2011. jún. 13. 17:07
10/10 anonim válasza:
Nekem az segitett, hogy elkezdtem imatkozni Jezushoz. Azonnal elmult! 2-szer volt ilyen az eletemben, jopar evvel ezelott. Azota nem tert vissza. Nem is banom, mert nagyon felelmetes elmeny volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!