Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van ennek a fóbiának valami...

Van ennek a fóbiának valami neve? Létezik egyáltalán, vagy egyedül vagyok vele?

Figyelt kérdés

Nos, az a poroblémám, hogy szörnyen rosszul vagyok az erektől. Ha valakinek meglátom a kézfején vagy a csuklóján, v agy bárhol kiadagdni az ereit, felfordul a gyomrom, és az én ereim kezdenek el fájni, de már eléggé beteges, amit művelek.

a kérdésem az lenne, tud erről valaki valamit? Valakinek hasonló betegsége esetleg?

2011. ápr. 23. 15:25
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi rossz nincs,tereld el a gondolataid vagy kösd le magad.
2011. ápr. 25. 15:08
 22/27 A kérdező kommentje:
Hidd el, utolsó, próbáltam már, ha hatott volna, nem létezne ez a kérdés.
2011. ápr. 27. 17:40
 23/27 anonim válasza:
Végre talaltam valakit akinek ugyanaz a fóbiaja mint nekem :) ...egyszerüen már a hozzászólásoktol is rosszul vagyok..de én a tűktolbis félek.. És amikor vért vesznek, nekem az a pokol..már attól is félek,hogyha lapozgatok egy füzetet és annak a széle széthasitja a csuklómat és ott verzek el...undorító..te azóta megtudtal vmit mi lehet ennek a neve? 14/l
2015. ápr. 30. 18:52
 24/27 A kérdező kommentje:

Igen, azóta megtudtam :D

Venephobia a neve, angol oldalakon van csak feljegyezve.

Egyébként azóta eltelt négy év, és két embert is ismerek ugyanezzel a problémával, egy 23 éves lányt, és egy 19-20 éves fiút.

2015. máj. 2. 00:57
 25/27 Karina0707 válasza:
Velem is ugyan ez van! Azt hittem, egyedül vagyok vele, de akkor mégsem! Ezek szerint viszont tényleg egy létező fóbia lehet... Érdekes.
2015. dec. 8. 18:51
 26/27 Karina0707 válasza:
Oh, Venephobia? Végre megtudtam. Most egy hosszú és fájdalmas Google kutatástól mentettetek meg.:-)
2015. dec. 8. 18:53
 27/27 anonim válasza:
Végre valaki akivel ugyanaza a fóbiánk:) ez a fóbia egyébként nagyon idegesítő véleményem szerint...
2017. szept. 11. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!