Hogyan tegyem túl magam ezen?!
Szóval a születésnapomra ruhákat kértem,alig vártam,hogy majd beleadjam én is a pénzem és teljesen felújítsam a gardróbomat.Meg is rendeltük a ruhákat,mert külföldról rendeltük és kb 40ezret elköltöttem a szüleim pénzével + az enyémmel együtt.Aztán ma jött a hírlevél a shoptól,hogy 50% OFF!(minden termékre) remegő kézzel megnéztem az oldalt,és LÁTTAM HOGY MINDEN TERMÉKBÓL 50 % LE van VONVA. komolyan mondom,hogy nem tudom felfogni,hogy erre a hónapra vártam h végre meglegyenek a ruhák és ERRE 50% leárazás!! :( nagyon szomorú vagyok,szavakba se tudom önteni,és nagyon mérges is,egyszerűen nem hiszem el ,hogyha vártam volna 1 hetet,akkor sokkal többet tudtam volna rendelni,vagy,ugyan ezt sokkal kevesebb pénzért...:(
szerintem ez amúgy ésszerűség,és nem telhetetlenség:(
mit tegyek? annyira mérges vagyok,hogy nem igaz ="(
Mi lett ez itt panasz oldal?Szerintem a törénetetből a tanulság az hogy leközelebb legyél egy kicsit megfontoltabb a 40ezres tétel nem kicsi én sztem 3 év alatt nem költök ennyit ruhára mert általában az olcsóbbat választom és igen vannak helyek ahol jót jó áron lehet venni...amúgy ha ez ennyire kihatott a mentáélis egészségedre akkor keress fel egy pszichológust.
csak h vmit válaszoljak is a kérdésedre hogy mit tegyél.
"If you are not completely satisfied with your purchase, simply return the items to us in their original condition and packaging within 28 days of receipt and we will issue a full refund (excluding original delivery charge), or exchange the item for a different size / colour, if preferred."
Tanulj meg angolul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!