Azt hiszem borderline-os vagyok. Pszichológushoz forduljak?
Főleg a barátommal való kapcsolattal van baj. Hiába tesz meg mindent értem, én folyton veszekszek vele, szinte elüldözöm magam mellől... Kb minden leírás illik rám.. :( Főleg az intenzív, viharos kapcsolatok..
15/L
Igen, fordulj szakemberhez! Lehet, hogy rossz a tipped, de a problémáid mindenképpen megoldásra várnak. Én borderline-os, 22 éves nő vagyok. Remélem, hogy te nem kapsz ilyen diagnózist megalapozottan. Most olyan korban vagy, hogy személyiségzavart még nem is diagnosztizálhatnak, de ha borderline személyiségszerkezeted van valóban, akkor sokkal könnyebb a gyógyulás útján most elindulnod, mint később.
Amiket írsz azok lehetnek ennél a betegségnél kevésbé súlyosak, de én azt gondolom, hogy csak nyerhetsz egy szakemberrel.
Nem akarom senkinek a válaszát hamisnak mondani, de mindenképp szakemberhez kéne fordulnod és legyen melletted egy biztos pont (barát/barátnő), aki segít/támogat. Én depressziós voltam, mindenki azt mondta, hogy csak kamaszkor. Pánikbeteg is lettem. Azt mondták nekem kell megküzdenem vele. Saját magamat kísértem pszichiáterhez (persze aki tinikkel foglalkozott), de öngyilkosságok sorozatát követtem el. Senki nem segített ténylegesen, pedig vágytam rá. Egy ideig egész jól elbírtam magammal, de most úgy tűnik ez egész mániás depresszióba fordult.
Szóval ajánlom, hogy keress egy szakembert, abból baj nem lehet! De én nem feltétlenül ajánlanám ezeket a tini pszichológusokat, ha rendesen kezelnek, most talán én is élvezném a napsütést. Kitartás és kívánom, hogy kiderüljön mi a valódi baj és megbírkózz vele! :)
Ennek alapján én is borderlineos vagyok. :DDD
Minek akarsz te dilis lenni, édes lányom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!