Azt hiszem borderline-os vagyok. Pszichológushoz forduljak?
Főleg a barátommal való kapcsolattal van baj. Hiába tesz meg mindent értem, én folyton veszekszek vele, szinte elüldözöm magam mellől... Kb minden leírás illik rám.. :( Főleg az intenzív, viharos kapcsolatok..
15/L
nem szabad elolvasni a tüneteket, valószínűleg nem vagy az
18 év alatt amúgy se lehetsz az hivatalosan
cask azt hiszed hogy illik , és illik rád között van különbség
te nem tudod megmondani hogy illik e rád elvonatkoztatás nélkül
ha tényleg ez lenne a bajod akkor nem így nézne ki a kérdésed
Hangulatzavarok rész teljesen igaz rám
Viselkedési zavarok is, sokszor vagdosom magam
"Gyakorta előfordul, hogy teljesen irreális követelésekkel fordulnak a környezetük felé, melyekkel mintegy kiprovokálják az elutasítást" - ez is tökéletesen igaz, hogy kapcsolatban csináltam már ezt..
"a helyzeteket, a személyeket teljesen annak a függvényében ítéli meg, hogy mi történik az adott pillanatban." és a következő bekezdés is PIPA.
"Intenzív érzések, nem valódi halálvágy" rész is igaz..
Igazából hogy ezeket elolvastam rájöttem, hogy mi is a bajom... éreztem már régebb óta, hogy valódi nem oké, főleg érzelmi dolgaimban
Tisztában vagyok azzal, hogy mit teszek.
Barátom is mondta már, hogy nem érti, miért vagyok ilyen. Folyton gyanúsítgatom is..
hallod te mind mondok ? magadat nem lehet diagnosztizálni , főleg nem internetről gagyi oldalakról
és akkor illene rád a szex minden jöttment csávóval , öngyilkos kísérletek , törsz zúzol , stb ezek fontosak
Ha úgy érzed segítségre van szükséged, akkor keress meg egy pszichológust, vagy pszichiátert.
Ebben a korban még nem szoktak konkrét személyiségzavarokat diagnosztizálni, mivel maga a személyiség is még alakul. ÉS azt hiszem a te szempontodból nem is az a lényeg, hogy milyen cimke passzol rád, hanem hogy jól érzed magad a bőrödben vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!