Nem tudom túltenni magam a kínos szituációkon, amelybe néha kerülök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Néha én is, mint minden ember, kerülök olyan szituációba, mely elég kínos. És itt most nem olyanokra gondolok, hogy kilátszik a bugyim, vagy valami hülyeséget mondok, amin mindenki pukkadozik a röhögéstől, mert ezen én is csak nevetek. Hanem olyan dolgok, mikor kicsit nagy a pofám, és véletlenül olyan ember előtt beszélek ki valakit, aki közeli kapcsolatban van az illetővel, vagy rokoni vagy baráti. És akkor ég a pofámról a bőr, nem bírok aludni, ezen rágódom naphosszat, pedig ha azt vesszük, nem is mondok róla semmi csúnyát, csak hát mégis róla beszélek olyan előtt, akivel közeli kapcsolatban van, és utólag tudom meg, h ki is ő. És ez annyira kikészít, hogy már második napja csak ezen eszem magam, nem bírok semmire sem figyelni. Egyszerűen nem bírom feldolgozni. 17/L2011. márc. 13. 14:00
1/5 anonim válasza:
Fogd vissza kicsit a pletyizést. Ne beszélj ki másokat ismeretlenek előtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy nagyon sokat tanultam ebből az esetből. De már visszacsinálni így sem tudom. Viszont a lelkiismeretem azóta nem hagy nyugodni, még éjszaka sem tudok aludni miatta. Tudom, hogy felfújom a dolgot, de nem tehetek róla.
2011. márc. 13. 14:24
3/5 anonim válasza:
Sose bánkódj olyan dolgokon, amiket már úgyse tudsz visszacsinálni. Tanultál belőle, remélhetőleg többször nem fogod ugyanazt a hibát elkövetni.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz! Egyszerűen felejtsd el,ami történt,visszacsinálni úgysem tudod. Ráadásul ha tanultál az esetből,akkor még hasznodra is vált a dolog. :) Legközelebb meg ne pletykálj! :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. kicsit megnyugodtam, mert egyébként már a szüleim nyugtatgattak, hogy ők is kerültek hasonló szituba, de hát ők mégsem korombeliek, és annyira nem értik meg.
2011. márc. 13. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!