Miért nem tudom magam túltenni régebbi, apró botlásaimon? Ez már beteges?
Figyelt kérdés
Az életem alapvetően nem rossz, nem vagyok depressziós, ezt le kell szögeznem... De csupa apróságon annyira tudom emészteni magam hogy az már nem normális... Ha valakinek valami rosszat mondok, ha ciki helyzetbe kerülök, ha bármi olyat teszek amit megbánok utána, azt felnagyítom magamban. Sűrűn eszembejutnak ezek a dolgok, és olyankor teljesen lelkibeteg leszek, nem tudok szabadulni a gondolattól. Szinte fizikailag szorítja a mellkasom és remegek, epdig tényleg apró dolgokról van szó.
Hogyan tudnám elfelejteni ezeket? vagy csak elhitetni magammal hogy tényleg semmi értelme ilyen sz*rságokon rágódni, hiszen nem jelentenek semmit...
2010. okt. 25. 16:46
2/5 anonim válasza:
Ismerős érzés... de idővel tényleg elmúlik, akár gondolkodsz rajta, akár nem, elfognak tűnni.
3/5 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. Én sem tudok túljutni régi rossz emlékeken, folyamatosan nyomasztanak és lassan bele fogok őrülni. :(
4/5 A kérdező kommentje:
hát ez az idővel elmúlik...jha csak mennyi idő múlva? még most is néha eszembejutnak emlékek 6.ikból, pedig már egyetemista vagyok... és ugyanúgy zavar...persze gyakrabban gondolok azokra amik hamarabb történtek. A bajom az hogy túl intenzíven bánom ezeket:D és hogy túl apróságok... tényleg annyira elenyésző dolgok, hogy mármár vicces. de borzalmas érzés ha eszembe jutnak...
2010. okt. 25. 21:34
5/5 anonim válasza:
Esetleg egy jó könyv? Manfred Hanglberger: Én vagyok a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!