Nem tudom túltenni a kisebbségi érzésemen magam?
Nekem szintén kisebbrendűségi érzésem van, de már sokkal enyhébb, mint évekkel ezelőtt, amikor még csúnyán is viselkedtem miatta másokkal. Az önfegyelem elsajátítása és a hit segített a legjobban. Ennek köszönhetem, hogy ma boldogabb vagyok.
A fegyelmet a leginkább azzal lehet megtanulni, ha valamitől eltiltod magad, amit eddig szerettél, de egyébként nem túl hasznos. Például kevesebbet nézel tévét, lemondasz az édességekről, kevesebbet számítógépezel, vagy éppen hozzászoktatod magad a korai keléshez... Tudom, hogy talán kegyetlenül hangzik, de nem ajánlanék olyan módszert, aminek nem ismerem a jótékony hatásait. 16/L
"Nagyon kemény,szigorú a kisugárzásom,"
Cimbora, ez csak vicc. Hogy durva vagy, és faragatlan az lehet. De pont ezek a jellemzőid okozzák a kisebbségoi érzést, és nem leplezik. Nagy különbség. Biztonságot, és határozottságot csak a tudás, és a szorgalom ad. Kezdj bele valamibe. Tanulásba, sportba, gyüjtésbe ( érem, bélyeg stb), amikbe jó lehetsz. Ettől megjön az önbizalmad is. Hogy tudsz valamit, és azt jól is csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!