vannak különböző terápiák, a komlexus nagyságától függ. pszichológus. segít kibogarászni, hol kezdődött, és miért.
2011. máj. 18. 20:09
2/7 anonim válasza:
Susan Forward: Mérgező szülők, dilidoki és dilibogyók, és pszichoterápia. Én is pont ezzel küzdök most. Csak hát a pszichoterápia nem olcsó... Én csak egy kis sz*r senki vagyok, ingem-gatyám rámegy majd, nem tudom, hogy lesz. Ráadásul most táppénzen vagyok, mert igen csúnyán kiborultam a munkahelyemen - bár én nem találtam benne semmi különöset. De én már semmit se tudok. Csak azt, hogy 1 mg Rivotrilra 2 sörtől jól vagyok. Ja, és nő vagyok, hogy még cikibb legyen. Hogy halál
ciki legyen, közel a 40-hez...
2011. máj. 18. 21:11
3/7 anonim válasza:
Régi mondás: csak a tudás ad biztonságot. Külön-külön a rivotril, és a sör remek dolgok. De együtt,egy kis szar senkivé tesznek.
2011. máj. 18. 22:46
4/7 anonim válasza:
Jut eszembe még: a pszichoterápia legolcsóbb szakorvosi kezelés,és legolcsóbbak a gyógyszerei is. Nekem 3havi gyógyszerem nincs 800 ft-nyi(.Zoloft,rivoril) Az orvosom állami. Neked a piád mennyiben van? Egy üvegnyi( 50 db)rivotril szakorvosilag 58 Ft. Ja, hogy a sör drága. Akkor írd úgy, hogy részeg vagyok, és hülyeségeket beszélek.
2011. máj. 18. 22:52
5/7 yuda válasza:
Amennyire én tudom az esetek 100%-ban szülői nevelés hibájából erednek ezek, pontosabban gyerekkorban alakul ki.
Pszichológust már írták, így én ezt már nem ismétlem, de írok akkor két másikat...
Egy helyes önképet próbálj kialakítani és megkeresni a pozitívumaidat- elsőre lehet nehéz lesz, csak találsz legalább pár erősségedet-valami jó mindenkiben van-és ezt akár mondogathatod is magadnak reggeli tréningként, vagy amikor elgyengülsz.
Másik: próbálj minél több embert megismerni közelebbről és rájössz, nekik mekkora problémáik, hiányoságaik vannak és ez vígasztalhat téged, nem vagy egyedül-és a problémák még nem okok arra, hogy vacaknak érezd magad.
2011. máj. 18. 23:01
6/7 anonim válasza:
Ha javasolhatom: tartozz olyan csoporthoz,ahol nincs előre eldöntött kasztrendszer, ahol épp ilyenek becsülnek, mint amilyen most vagy. A csoportban mások sikerein, eredményein fel tudsz kapaszkodni - hogy ez akár veled is megtörténhetne, illetve mások problémáját látva a tied már nem is lesz olyan szörnyű ....erre tökéletes megoldás az MLM vállalkozások csoportrendszere,12 év óta ezt tapaztalom :) ha érdekel irj priviben ginsenguz@t-online.hu
2011. máj. 24. 07:49
7/7 anonim válasza:
Egyszerűen: nézd meg, hogy a körötted levők lenéznek-e, ha nem, akkor nincs itt semmi gond, ha igen, akkor már csak ne add meg nekik azt az örömöt, hogy azt hidjék ők jobbak nálad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!