Ugye nem vagyok skizofrén? Ha nem, akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
a mai nap vettem észre, hogy elég furán érzem magam, nem tudtam mi bajom, de a rosszközérzet sem lehet..hanem valami egészen más érzésem volt, de azt az egyet tudtam, hogy osztályban kiabáltak meg minden, és majdfelrobbantam tőle, és nemtudom mitől, ugyéreztem mindjárt, rögtön elájulok...és sulibol hazajövet, vettem észre hogy magammal beszélgetek, és néha már ugy beszélgettem mintha valaki mellettem lenne és neki magyaráznék..pedig tisztába voltam hogy egyedül vagyok, de nem is tudom..nem tudtam magamba tartani a szavakat, még magamban beszélni sem igen sikerült ha már ez van...ötlet?-sajnálom ha nem igen érthető, kérdezzetek nyugodtan visszaha valami nem érthető-2011. márc. 1. 18:18
21/22 anonim válasza:
Ide pszichiáter kell, nem pszichológus!!! Azonnal! Az a baj a hozzászólásokkal, hogy nem veszitek komolyan az emberek problémáit. Persze akinek nincs ilyen problémája, az nem tudhatja, ezért elnézést kérek tőletek, csak velem is szórakoztak hónapokig, és úgy leromlott az állapotom, hogy kitolódott a felépülési idő! Ez gyógyszerest kezelést igényel, az, hogy elmész vkivel beszélgetni, ebben az esetben már nem segít!
22/22 anonim válasza:
én is attól tartok, hogy az vagyok...
hallok hangokat, mondjuk azok nem késztetnek semmire, és nem is értem mit mondanak. valamikor normális vagyok a többiekkel, aztán egy pillanat alatt megváltozik a hangulatom, borzasztóan érzem magam, kb mindenkit meg tudnék fojtani. bár nekem 2 hete meghalt a lovacskám, szóval lehet hogy ez váltotta ki belőlem, de nagyon nagyon félek. lehet, hogy valami idegbeteg vagyok._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!