Ugye nem vagyok skizofrén? Ha nem, akkor mi lehet?
Figyelt kérdés
a mai nap vettem észre, hogy elég furán érzem magam, nem tudtam mi bajom, de a rosszközérzet sem lehet..hanem valami egészen más érzésem volt, de azt az egyet tudtam, hogy osztályban kiabáltak meg minden, és majdfelrobbantam tőle, és nemtudom mitől, ugyéreztem mindjárt, rögtön elájulok...és sulibol hazajövet, vettem észre hogy magammal beszélgetek, és néha már ugy beszélgettem mintha valaki mellettem lenne és neki magyaráznék..pedig tisztába voltam hogy egyedül vagyok, de nem is tudom..nem tudtam magamba tartani a szavakat, még magamban beszélni sem igen sikerült ha már ez van...ötlet?-sajnálom ha nem igen érthető, kérdezzetek nyugodtan visszaha valami nem érthető-2011. márc. 1. 18:18
1/22 anonim válasza:
Ez nem olyan komoly, ha tudod, hogy magaddal beszélsz nincs gond. A gond az, ha kiesik pl. egy nap, vagy órák s máshol vagy, mint az előbb voltál.
2/22 anonim válasza:
Olyan mintha lenne egy másik ÉNed? Szokott esetleg parancsokat adni?
3/22 A kérdező kommentje:
az annak számít hogy hétvégén ugyéreztem nekem muszálj felvágnom az ereim? hogy hangokat nem hallottam, csak ugyéreztem hogy nekem most rögtön muszálj..
2011. márc. 1. 18:30
4/22 anonim válasza:
Nem is skizofrénia, de ha arra készteted magad, hogy fel kell vágnod az ereidet, akkor ott már baj van. Keress fel egy pszihológust, még mielőtt nagyobb lesz a baj.
5/22 A kérdező kommentje:
pszichológushoz járok két helyre is egy ideje, de hiába mondok akármelyiknek is valamit...nem csinálnak vele semmit
2011. márc. 1. 18:33
6/22 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, mindenképp jót fog tenni. Vele bármit megbeszélhetsz, elmondhatsz neki mindent, nem nevet ki,nem ítélkezik,nem néz hülyének, hanem segít abban,hogy visszatérj önmagadhoz, a normális kerékvágásba. Ha még nem vagy 18, akkor igénybe veheted a közeledben működő pedagógiai szakszolgálatban dolgozó pszichológusok segítségét ingyen.
7/22 anonim válasza:
Bocsi, amikor írtam, akkor még nem láttam,hogy jársz pszichológushoz.
8/22 A kérdező kommentje:
15éves vagyok...meg járok önismereti csoporta..nemrég jöttem haza..de még talán rosszabb mint előtte
2011. márc. 1. 18:35
9/22 anonim válasza:
Ha úgy érezted muszáj megtenned, akkor mi vagy ki nem engedte megtenni? Szerintem pszichiáterhez kellene fordulnod, hogy hathatós segítséget kaphass.
10/22 A kérdező kommentje:
de megtettem...ma suliban is rámjött, ott is bezárkóztam a wc-be és ugy..
2011. márc. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!