Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Okozhat egyszeri marihuána-túl...

Okozhat egyszeri marihuána-túladagolás hosszan tartó depressziót, egyfajta lelki törést?

Figyelt kérdés
Tíz éve történt, először próbáltam ki a füvet, mivel fogalmam sem volt az erősségéről, töményen (így adta egy "jóakaró"). Nagyon brutálisan megütött az anyag pánikoltam, egy hétig beteg voltam utána. Azóta úgy érzem, sokkal színtelenebb lett a személyiségem, állandóan borúlátó és motiválatlan vagyok. Összefügghet a két dolog?
2011. febr. 22. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kb annyira volt színvonalas, mint hogy azt állítja az orvos, h a haverod skizofrén lett a fűtől...:D
2011. febr. 26. 17:20
 12/13 Kovács Pál válasza:
Én sütivel egyszer túladagoltam magam, na az nem volt kellemes. Pánikrohamaim voltak, azt hittem meg fog állni a szívem. Soha többet. De kisebb adagokban egész jó kis hecc.
2012. jún. 22. 23:47
 13/13 Macs1209 ***** válasza:
11%

Nekem okozott 16 éve. Úgy kezdődött, hogy ki akartam

menni kicsit nassolni, és a rossz oldalról legeltem le

a füvet. Akkor kidőltem, 2 napig feküdtem, és azóta a

tejem is zöld színű.

Üdv,

BIMBÓ

2012. jún. 23. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!