Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van nagyon gyakran Deja...

Miért van nagyon gyakran Deja vu-m?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A deja vu-re nincs egyértelmű magyarázat a mai napig, csak elméletek vannak. Az viszont tény, hogy az epilepsziások arról számoltak be, hogy a szokottnál jóval többször van deja vu élményük. Nagyon minimális az esély rá hogy kezdődő epilepsziád lenne (kb. 3-4%), de azért figyelj oda magadra!
2011. jan. 27. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.Am kérdeztem a környezetemben az embereket,hogy nekik gyakran van-e deja vu-jük,és egy csomóan azt mondták,hogy még nem éreztek ilyet,vagy ha igen,akkor is csak 1×-2×...

Am 14 éves vagyok,és szerintem sokkal többször éreztem már deja vu-t,mint egy felnőtt.

2011. jan. 28. 12:22
 3/4 anonim válasza:

A deja vu másnéven paramnézia tudományosan pillanatnyi gondolat vagy elme zavar, ebben csak annyi rossz van hogy kis eséllyel hajlamos lehetsz az epilepsziára, de nem biztos!

Mások szerint Isten üzenete és köze van a reinkarnálódáshoz..

2011. jan. 29. 22:45
 4/4 anonim válasza:

Én is 14 vagyok, és nekem is tök gyakran van mostanában deja vu-m. Igazából általában nem csak egy látott dologról gondolom úgy, hogy már láttam, hanem legtöbbször egy hang és egy látvány társulása ébreszti bennem ezt az "érzést".

pl.: Néztem a tévét, megy egy jelenet, és apukám közben beszél. Meg tudtam volna esküdni rá, hogy az amit mondott, már egyszer nemrég elhangzott a szájából, ugyanaz a filmrészlet alatt.

2013. ápr. 2. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!