Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » A Deja vu érzést milyen...

A Deja vu érzést milyen gyakran lehet érezni?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy egy ember milyen gyakran érzi, hanem hogy pl. 100 emberből mennyi érzi.
2011. febr. 11. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki érzi, akinek a környékén törés van a Mátrixban.
2011. febr. 11. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenki érezheti. Olyan érzés, mintha a szituáció, vagy a helyiség ismerős, de nem tudod honnan.
2011. febr. 11. 17:52
 3/12 anonim válasza:
0%

de jó,hogy ezt megkérdezted! :)

akkor most megosztanám az elméletem...

olyan 6-7 éve én úgy vélem az embereknek azért létezik a Deja vu érzésük,mert (SZERINTEM) látjuk a jövőt! és ugye az agyunknak csak a 15-16%-át használjuk és amikor alszunk/álmodunk akkor képesek vagyunk esetleg több százalékát használni ezúton tudatalatt használhatjuk a jövőbe látó képességünket. És amikor azt mondjuk Deja vu,mert mintha már láttuk volna szerintem valóban láttuk.. megálmodtuk,de csak akkor ugrik be,amikor már ott van előttünk!

SZERINTEM!

na már most mielőtt bárki lehülyézne ugye én mint írtam elég rég így gondolom ezt és eddig mindenki csak azt hitte hülyeségből mondom meg fantáziálok mire egy éve kb. megjelent egy tudós véleménye a Deja vu-ről (valamelyik ismeretterjesztő csatornán ment) és az én elméletemet mondta el !!! nem azt mondom ellopta mert ez valami brit tudós volt szóóval :D:D de akkor csak nem gondoltam olyan hülyén :) ? :D

2011. febr. 11. 19:39
 4/12 anonim válasza:

jah igen nemírtam oda a végére,hogy:

16/L

2011. febr. 11. 19:40
 5/12 anonim válasza:

19:39 mesébe illő

100 szerintem 0,05 szerintem

2011. febr. 11. 20:14
 6/12 anonim válasza:
előző vagyok viccet félretévve minden ember már "átélte"
2011. febr. 11. 20:15
 7/12 anonim ***** válasza:

19:39

Talán a kérdésre kéne válaszolni és nem szánalmas "elméleteket" közölni, ami senkit sem érdekel.

Valószínűleg az emberek többsége átéli.

2011. febr. 11. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:
általában én havonta többször, de vannak olyan időszakok, hogy heti rendszerességgel van déja vu-m. elég durva(de érdekes). sőt olyan is volt, hogy "dupla", azaz egyik álmomban láttam valamit, és tudtam hogy már láttam ezt valahol, és később pedig meg is történt az a dolog(vagyis már 2-szer is láttam azelőtt).
2011. febr. 12. 14:52
 9/12 anonim válasza:

22:37

elég gáz vagy tesó :D:D:D

2011. febr. 12. 20:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam egyszer (a Mátrixon kívül :P), hogy a deja vu olyankor fordul elő, amikor az agyunk egyik része előbb dolgoz fel egy bizonyos eseményt, mint a másik. Itt ezred/milliomod másodpercekről van szó, és ezért érzi az agyunk azt, hogy ez már megtörtént, hiszen valóban megtörtént. De a pontos elméletére nem emlékszem.
2011. febr. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!