Mi lehet a megoldás? Elég ideges típus vagyok, gyakran bántok meg másokat fellángolásaim miatt, pedig nem vagyok bunkó általában.
Figyelt kérdés
Elég rossz ez így, másoknak is, nekem is. Az a baj, hogy könnyű felbosszantani. Osho meditációs könyvében kerestem megoldást, de nem igazán az é stílusom az, hogy őrjöngve táncoljak egyedül a szobámban, és nem is vagyok olyan nagyon meditálós beállítottságú.2011. szept. 9. 18:18
1/1 anonim válasza:
Csak egy tipp a saját példám kapcsán: nem érzed szeretve magad.
Én azóta vagyok paraszt, mióta távol költöztem a családomtól és a barátaimtól egy olyan férfi miatt, aki nem képes kimutatni az érzelmeit. Azóta egyre türelmetlenebb, antiszociálisabb vagyok, bármi hülyeségen felhúzom magam. Szokták is mondani, hogy akinek a világgal van, baja, annak igazából magával van baja -
hisz az ember ilyenkor már elhiszi, hogy akkor nem is szerethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!