Ez milyen betegség, és hogyan lehet kezelni? Már nagyon nem bírom.
3 hónappal ezelőtt egy autóbalesetben meghalt a hugom, anyukámnak pedig durva fejsérülése lett(ő azóta már jól van)Miután elmondták nekem,hogy a hugomra már nem kell várni,hogy hazajöjjön, 3 napig csak zokogtam,aztán néhány(1-2) héttel a baleset után, amikor már kezdtem felfogni és/vagy feldolgozni,hogy mi is történt, láttam a hugomat az udvaron sétálni, ahogy egy labdát rúgdos maga előtt,ezután elmentünk pszichiáterhez, akitől sokkal jobban lettem és nagyjából sikerült is feldolgozni, de ma reggel csöngetett valaki, kinéztem az ablakon és ő volt ott megint.. kirohantam és nem volt ott senki.Tudom,hogy ezeket csak az agyam csinálja nekem, de NAGYON nem akarok már több ilyen "élményben" részesülni, mivel ezek minden tekintetben felejthetetlennek bizonyulnak.. valakinek hasonló tapasztalat?Hogyan szabadulhatnék meg ezektől?
SEGÍTSÉG!
f/13.
Az előző két hozzászóló lemaradt a tudomány fejlődéséről úgy a középkor óta...
Természetesen az agyad játszik veled, ez sokakkal előfordul valamilyen formában azok közül, akik hasonló cipőben járnak, mint Te. Pszihológus vagy pszihiáter tud segíteni valószínű, de az idő is sok mindent meggyógyít....
Nagyon sajnálom,ami a húgoddal történt.
Ha továbbra is abban a hitben fogsz élni,hogy ezt az agyad generálja,akkor azzal többet ártasz magadnak,mintha elfogadnád a szellem lények létezését.Azt mondtad,a pszichiáter segített és elég jól feltudtad dolgozni a történteket.Tehát,ha olyan súlyos lelki bajod lenne,ami hallucinációt is okoz,akkor a pszichiáter még mindig azzal kezelne.A kommunikáció megoldható úgy is,hogy írsz neki egy levelet,leírod benne az érzéseid,a kérésed és otthagyod a levelet azon a helyen (lehetőleg),ahol meg szokott jelenni,de ne hajtsd össze.
Ha nagyon racionális választ szeretnél kapni,akkor csak annyit tudok tippelni,hogy mégsem sikerült teljesen feldolgoznod a történteket ,zaklatott vagy még nagyon és ez az oka a tapasztalatoknak.Talán egy pszichológus még többet tudna ez esetben segíteni.
a korodhoz képest nagyon bölcsen és világosan gondolkodol.szakember segít feldolgozni a történteket,
csak sajnos nem egyik napról a másikra.
bízzál bennük és az időben....
én is elveszítettem a testvéremet, bár én már felnőtt korban,de a fájdalom érzése kortalan.
részvétem, és mielőbbi megnyugvást kívánok.
Ez azért van, mert nagyon érzékeny fiú vagy, és nagyon megviselt, ami történt.
Hiányzik a húgod, és még időnként becsap az agyad.
"De jó lenne, ha hazajönne...", és ha valaki elmegy a ház előtt, akkor azt hiszed, hogy ő az, és az agyad segít is becsapni.
Sajnos, nincs rá jobb gyógymód, mint az idő.
Akinek meghal egy szerette, egy darabig még "hallja", hogy elmegy a folyosón, valaki beleszól a telefonba, és az ő hangját ismeri fel, meg ilyenek. Gyakran álmodik vele, olyan, mintha őt látná az utcán, minden hasonló alakban "felismeri" őt az agy.
Idővel csillapodni fog a hiánya, amikor tényleg, igazán tudatosulni fog benned, hogy már nincs többé, és képes leszel kicsit jobban belenyugodni, egyre kevesebbet gondolsz rá: el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!