Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Depresszió?

Mi lehet a bajom? Depresszió?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időbe történtek velem rossz dolgok sok stressz ért . Az elmult 1-2 hónapban mindennapossá vált a gyomorideg remegés, szorongás. Szinte minden dologba a rosszat látom ,ha történik valami kis rossz velem én tragikus helyzetnek fogom fel és nem tudom tultenni magam rajta ,hiába bizonyitom be magamnak hogy nincs semmi baj fél óra mulva ugyan azon kattogok. Iszonyatos fáradtnak érzem magam ,alig alszom egész nap tiszta ideg vagyok folyamatos gyomorideg a lábamba is zsibadó érzés. Mostanába sokat gondolok arra hogy megkéne halnom ez az egyetlen kiut, volt öngyilkossági kisérletem az elmult napokba de nem tudtam befejezni, de sokat gondolok arra hogy legközelebb megteszem.

Iszonyatos fáradság van rajtam nem tudok meggyugodni folyamatos gyomor remegésem van.Semminek nem tudok örülni

Ez depresszió lehet vagy pánikbetegség vagy valami más?

2011. jan. 6. 11:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt az előadást. Különösen figyelj az árva kisfiú történetére.:

[link]

2011. jan. 6. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!