Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghalni jobb lenne?

Meghalni jobb lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok, nagyon sokat gondolok az öngyilkoságra már aludni sem tudok , nappal is gombóc van a gyomromba és csak a halálra tudok gondolni... A párom is észre vette rajtam hogy megváltoztam már nem mosolygom, pedig régebben vicces fiunak tartottak.... Félek magamtol félek hogy megteszem, felakasztom magam. az utóbbi időbe minden össze jött , meghalt anyukám aki külföldön élt és nem tudtam ott lenni a temetésén sem, munkanélküli lettem , a párom tart el nem érzem már magam embernek. Nagyon szeretem a párom és tudom neki is jobb lenne nélkülem , most csak szenved melletem, próbál segiteni de érzem nem tud. Egyre inkább megakarok halni , naprol napra közelebb kerülök ahoz hogy megtegyem, azt hiszem nemsok van már.

Nincs pénzem pszihiáterre , nem látom a kiutatt , lelkileg teljessen kivagyok szenvedek a bőrömbe , szorongok sokszor olyan ideg rohamok jönnek rám hogy alig kapok levegőt , már éjjel is csak a halálra tudok gondolni ,semmi nem lelkesit már azt hiszem a halált választom...

2010. nov. 20. 09:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek...
2010. nov. 21. 12:21
 32/41 anonim ***** válasza:
esik az eső
2010. nov. 22. 08:50
 33/41 A kérdező kommentje:
Igen esik, és még élek :)
2010. nov. 22. 09:09
 34/41 anonim ***** válasza:
na álljunk má meg egy pin*nyalatra! mi ez a szmájli? előbb még meg akarunk halni most meg szmájlizgatunk? ne komolytalankodjál
2010. nov. 22. 10:07
 35/41 A kérdező kommentje:

Retenetes érzelmi hullámvölgybe vagyok, hol azonnel meghalnék hol teljessen jól vagyok. Az a baj töbször vagyok lent mint fent.

Tegnap beszélgettem a barátnőmmel, elmondta hogy tudja hogy meg akarok halni látja rajtam.

Sirt hogy ne tegyem meg mert abba ő is bele hal, utánam jön, és ezt ne akarom . Megpróbálok erőt venni magamon , megpróbálok élni de félek lesz egy rossz pilanatom és..

Őt nem akarom bántani..

2010. nov. 22. 10:47
 36/41 anonim ***** válasza:
sztem számold ki hogy mikor van olyan nap mikor teljesen jól vagy, olyankor legyél ébren, a többi napot meg aludd át xD
2010. nov. 22. 10:59
 37/41 A kérdező kommentje:
Örülök hogy jót viccelődsz ezen..
2010. nov. 22. 11:05
 38/41 anonim ***** válasza:
Ha ennyire sok a hullámvölgy, akkor orvoshoz is el kéne menned. Pár hét alatt rendbe hoznak. nem kell szenvedni, van megoldás.
2010. nov. 22. 13:28
 39/41 anonim ***** válasza:
Egyedül nem lehet ebből kimászni, ne félj segítséget kérni, járok pszichiátriára, járnak férfiak is, nincs ebben semmi, az orvosok meg nagyon kedvesek, nem olyan ez, mintha elmennél egy szemészetre, nagyon törődnek az emberrel.
2010. nov. 22. 13:30
 40/41 A kérdező kommentje:
Gondolkodom az orvoson mert kezdek magamtol félni és retenetessen féltem a párom
2010. nov. 22. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!