Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jobb lenne meghalni?

Jobb lenne meghalni?

Figyelt kérdés

Mielőtt belekezdene bárki is nem tini vagyok , nemrég multam 32 .

Semmi értelme az életemnek , már töbször gondoltam öngyilkoságra tudom hogy gyávaság de már nem birom elviselni az életett. Nincs családom mindenkim meghalt , barátnőm van de ő sem szeret már igazán. Bármibe kezdek az életben balul sül el egyszerüen nem történnek velem jó dolgok. Az az igazság semmi nem köt már az élethez... 32 évessen semmi nincs ami miatt lenne értelme élnem...

Sokat gondolok rá hogy felkötöm magam és azt hiszem meg is teszem nem félek a haláltol felkészültem rá...

2010. nov. 15. 15:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%
Tinédzserek is leszenk öngyilkosok, nem tudom miért mentegetőzöl evvel.
2010. nov. 15. 15:04
 2/34 anonim ***** válasza:
Szerezz barátokat valahogy, egyedül tényleg rossz.
2010. nov. 15. 15:05
 3/34 anonim válasza:
100%

Hát,sajnos én most át érzem a helyzeted, legjobb lenne nekem is meghalni, de akkor se szabad feladni az életünket...

25/l

2010. nov. 15. 15:05
 4/34 A kérdező kommentje:
Mért kéne mentegetőznöm??
2010. nov. 15. 15:06
 5/34 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akarsz meghalni,mert az,hogy ide írtál azt mutatja,hogy segítséget kérsz.Akik öngyilkosok akarnak lenni,azok általában nem az élettől akarnak megszabadulni,hanem a gyötrő problémáktól,amitől kilátástalan helyzetbe kerültek.Mindenképpen szóljál valakinek,ne csak így anoním írj ide,hívj föl valakit,hogy figyeljenek rád,vagy pedig menj be a kórházba.Hidd el,nincs olyan személy,vagy probléma,amiért érdemes lenne eldobni az életed,mert az a tied!Ne add meg magad neki!Kitartást!!
2010. nov. 15. 15:08
 6/34 anonim ***** válasza:
78%
Én 42 évesen érzem magam ugyanígy, de már nem akarok meghalni. Próbáltam, nem sikerült, még ez sem..
2010. nov. 15. 15:08
 7/34 bénabéla11 ***** válasza:
26%

megmondom én miért ne, mert életed csak egyvan és még a felénél sem jársz,annyi minden lehet veled még,

az pedig hogy rossz, mi lehet az hogy rossz...az aidses etiop kisgyerekek meg küzdenek az életért, pedig nekik sincs már senkiük, se pénzük, se egy nem annyira szeret barátjuk...

az élet a legcsodásabb dolog a világon, legyen akármilyen is...

egyébként emg azt javaslom, hogy költözz el nagyonmesszire, esetleg egy másik kontinensre, mondjuk ázsiába, ott megváltozik az életed...

ha nincs családod nem kell itthagynod senkit és semmit...

én személy szerint pazarlásnak tartom eldobni az életed amikor mások rosszabb körülmények között küzdenek érte...

és nehogy arra gondolj, hogy "ja én még azoknál a szegény gyerekeknél is luzerebb vagyok..." az nem ér!

2010. nov. 15. 15:10
 8/34 A kérdező kommentje:

Nem azért irtam hogy figyeljenek rám csak jól esett leirni..

Talán ennyi esélyt attam magamnak hidd el sokszor átgondoltam ...

2010. nov. 15. 15:12
 9/34 bénabéla11 ***** válasza:

komolyan azt gondolod, hogy már soha az életedben nem fog veled semmi jó történni?!

nem gondolod hogy ez egy kicsit negativ hozzáállás?

mármint tudom hoggy ilyenkor még jó hogy ez a hozzáállás, de ha csak matematikai alapon gondolkodsz és kicsit kibujsz ebből a pesszimista szerepből, nincs annak egy kicsit több esélye hogy történnek majd veled szép és jó dolgok is?

2010. nov. 15. 15:15
 10/34 anonim válasza:
100%

"Amikor a boldogság egyik kapuja bezárul,egy másik kinyilik elöttünk!Néha olyan sokáig nézzük a bezárt ajtót,hogy nem vesszük észre!"

Nem szabad feladni,mindenkinek megvan a maga baja,van akinek több,és van akinek kevesebb!Én is azthiszem,életem legrosszabb periódusát élem,anyukám rákos,haldoklik a kapcsolatom,és jelenleg még munkám sincs!Hinni kell a boldogságban és kitartani,amellett,h megtaláljuk!Én most kezdek el jógázni,már mindent próbálok én is,h jobb legyen,és megtaláljam az egyensúly,magammal szemben is!Keresni kell,amég meg nem találod a gyógyirt!Én is mindig magányosnak éreztem magam,de NEM ADOM FEL,AKKOR SEM!!SOHA!!

2010. nov. 15. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!