Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghalni jobb lenne?

Meghalni jobb lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok, nagyon sokat gondolok az öngyilkoságra már aludni sem tudok , nappal is gombóc van a gyomromba és csak a halálra tudok gondolni... A párom is észre vette rajtam hogy megváltoztam már nem mosolygom, pedig régebben vicces fiunak tartottak.... Félek magamtol félek hogy megteszem, felakasztom magam. az utóbbi időbe minden össze jött , meghalt anyukám aki külföldön élt és nem tudtam ott lenni a temetésén sem, munkanélküli lettem , a párom tart el nem érzem már magam embernek. Nagyon szeretem a párom és tudom neki is jobb lenne nélkülem , most csak szenved melletem, próbál segiteni de érzem nem tud. Egyre inkább megakarok halni , naprol napra közelebb kerülök ahoz hogy megtegyem, azt hiszem nemsok van már.

Nincs pénzem pszihiáterre , nem látom a kiutatt , lelkileg teljessen kivagyok szenvedek a bőrömbe , szorongok sokszor olyan ideg rohamok jönnek rám hogy alig kapok levegőt , már éjjel is csak a halálra tudok gondolni ,semmi nem lelkesit már azt hiszem a halált választom...

2010. nov. 20. 09:14
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosod ad beutalót a pszichiátriára, akkor nem kell fizetned. Én is voltam depressziós-abból egyedül nem lehet kimászni.
2010. nov. 20. 09:35
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél a pont. Ne csinálj hülyeséget, menj el orvoshoz. Még találhatsz munkát, még lehet jobb az életed. Ne add fel. Ajánlok egy könyvet: Sorsnavigátor. Nézz utána, érdemes.
2010. nov. 20. 10:29
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Sok ember azt hiszi hogy a halál mindent megold.Szerinted melyik jobb?Ha szembeszállsz a problémáiddal vagy ha elszöksz előlük?Gondolj bele mennyi embernek hiányoznál ha öngyilkos lennél.Barátoknak, a párodnak,és mindenkinek aki szeret.Egyébként mindenki gyávának tartana,mert elszöktél a gondok elől,nem mertél élni.Gondold át mégegyszer mielőtt megtennéd...Mielőtt még végleg eldobnád magadtól az életet és a reményt,hogy minden jóra fordul!Sok sikert,remélem jó döntést hozol!!!

´´Ha az élet viharában erőd csüggetni talál,jusson eszedbe a költő szava:Ember küzdj és bízva bízzál!´´

2010. nov. 20. 10:34
 4/41 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ezzel megbántom a párom és nagyon nagyon sajnálom hisz ő az egyetlenem próbálok elbucsuzni tőle... és ezt érzi és megszakad a szivem de nem látok kiutatt, össze vagyok törve 180 cm magas 105 kg ember vagyok és sirok ha magam vagyok összeomlottam teljessen, ha valaki azt mondja nekem régebben hogy öngyilkosságra gondol simán lehülyézem ,de már tudom van az a pont amikor nincs kiut
2010. nov. 20. 11:12
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok.Nem szabad csak úgy feladni!Hol hagytad a hited?
2010. nov. 20. 11:27
 6/41 A kérdező kommentje:
Már nincs hitem...
2010. nov. 20. 12:39
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Az antidepresszáns vissza adja a hitet, másnak is bevált. Ha beteg egy szerved, hagyod, hogy meghalj, vagy kezelteted? neked az agyad "beteg", és van rá gyógyszer.
2010. nov. 20. 12:58
 8/41 anonim ***** válasza:

Ha valóban ennyit agyalsz a témán, akkor nyilván azt is eldöntötted, hogy cselekvés esetén milyen eszközhöz folyamodj.

Mire esett a választásod?

2010. nov. 20. 13:04
 9/41 anonim ***** válasza:
Ha egyszer úgyis meghalsz minek siettetnéd?
2010. nov. 20. 13:11
 10/41 A kérdező kommentje:
Fealaksztom magam, tudom hogy ha nem jól sikerül fáj szenvedés stb.. de nem érdekel, vékony zsinorra gondoltam ami elszoritja az ereket a nyakba és az pár másodperc alatt eszméletvesztést okoz és utánna jön a fulladás de azt már nem érzed..... utánna jártam felkészültem
2010. nov. 20. 14:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!