Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meghalni jobb lenne?

Meghalni jobb lenne?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok, nagyon sokat gondolok az öngyilkoságra már aludni sem tudok , nappal is gombóc van a gyomromba és csak a halálra tudok gondolni... A párom is észre vette rajtam hogy megváltoztam már nem mosolygom, pedig régebben vicces fiunak tartottak.... Félek magamtol félek hogy megteszem, felakasztom magam. az utóbbi időbe minden össze jött , meghalt anyukám aki külföldön élt és nem tudtam ott lenni a temetésén sem, munkanélküli lettem , a párom tart el nem érzem már magam embernek. Nagyon szeretem a párom és tudom neki is jobb lenne nélkülem , most csak szenved melletem, próbál segiteni de érzem nem tud. Egyre inkább megakarok halni , naprol napra közelebb kerülök ahoz hogy megtegyem, azt hiszem nemsok van már.

Nincs pénzem pszihiáterre , nem látom a kiutatt , lelkileg teljessen kivagyok szenvedek a bőrömbe , szorongok sokszor olyan ideg rohamok jönnek rám hogy alig kapok levegőt , már éjjel is csak a halálra tudok gondolni ,semmi nem lelkesit már azt hiszem a halált választom...

2010. nov. 20. 09:14
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

most ép ezt halgatom nagyon szép....

http://www.youtube.com/watch?v=4P5BBrNH61w&feature=related

2010. nov. 20. 14:57
 12/41 anonim ***** válasza:
Mesélj,mivan még ami okot adna arra,hogy felakaszd magad?Mert ez nem elég,hogy eldobd az életet!
2010. nov. 20. 15:04
 13/41 A kérdező kommentje:
Nekem elég...
2010. nov. 20. 15:11
 14/41 anonim ***** válasza:
Képes lennél megtenni a pároddal? Én nagyon mélyen voltam, de a családom tartott vissza, nem voltam képes velük megtenni. És kezeltettem magam.
2010. nov. 20. 16:17
 15/41 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét, kösd le magad, a zene sokszor segít.
2010. nov. 20. 16:17
 16/41 anonim ***** válasza:
MINDIG VAN KIÚT! Én is féltem, hogy nincs, még mindig félek, de biztosan van!!!! Még gyógyszert se szedtél, az mondhatja hogy nincs kiút, aki már több gyógyszert, kezelést, terápiát kipróbált és semmi se használt neki. Még orvosnál se voltál, ne legyél buta.
2010. nov. 20. 16:19
 17/41 A kérdező kommentje:
Páromnak is igy lenne jobb, nem akarom hogy egy lelkibeteg ember miatt tönkremenjen az ő élete is. Sokat gondolkodtam ezen is. Szakitok vele elmegyek és soha nem tudja meg mi lett velem igy nem okolja magát semmiért, és tovább tud lépni . Akármennyire is fáj majd meg kell tennem ezt hogy neki jobb legyen, nekem meg utánna ugy is mindegy
2010. nov. 20. 16:31
 18/41 anonim ***** válasza:
A lelkibetegségből ki lehet gyógyulni, nem fogsz így maradni. Ha a párod szeret, kellessz neki, akármilyen állapotban is vagy, nem hagyhatod őt egyedül, az egész élete rámenne a dologra. Inkább beszélgess vele az érzéseidről, nem fog gyengének tartani, örülni fog, hogy ennyire megbízol benne, és elmondod a legbelsőbb dolgaidat. A párod azért van, hogy mindent megbeszélj vele.
2010. nov. 20. 17:02
 19/41 anonim ***** válasza:

Engem tudod mi éltet?

Egyrészt a család, másrészt, hogy visszagondolok azokra az időkre, amikor semmi bajom se volt és ÚJRA ÚGY AKAROM ÉREZNI MAGAM! Ezért elmentem az orvoshoz, beveszek mindent ami ad, nem érdekel, csak legyek újra boldog, a párommal boldogan leélni az életemet, ez a célom. nem jobb életcél, mint meghalni? Vegyél erőt magadon, kezeltesd magad és újra boldog leszel. Nem ezt szeretnéd?

2010. nov. 20. 17:11
 20/41 A kérdező kommentje:
Rengeteg dolog kavarog a fejembe. Az a baj hogy most jobban vágyom a halálra mint az életre
2010. nov. 20. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!