Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék a szorongás...

Mit tehetnék a szorongás ellen?22/F

Figyelt kérdés

Sajnos már nem tudom idejét sem hogy mióta tart, most 22 éves vagyok és fiú, szerintem 16 éves korom óta.. már középiskolába is utaltam járni miatta..

Egyszerűen ha dolgozok, mindennap egy valódi kín és szenvedés..

Bizonyára mindenki tudja milyen amikor izgul valami nagyon fontos helyzet miatt, vagy veszélyhelyzetbe került, és az adrenalin szintje megemelkedett, gyorsabban ver a szíve, izzad, és nem nagyon tud mozgás nélkül maradni...

Na én ezt érzem mindennap, több órán keresztül, és egyszerűen gőzöm sincs hogy mi a kiváltó oka..

Szakemberhez forduljak?

ma 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Pszichiáterhez tudsz fordulni
ma 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Elsősorban környezetváltás.

Nem tudom milyen családi háttérből jössz, feltételezem az sem egyszerű.

Elég sok minden válthat ki szorongást, lehet az a munkahely is, vagy egy személy az életedben, vagy maga a család. Meg kell találni a forrását, és attól izolálódni.

Engem például apám bántalmazott, rendszeresen szorongtam, de 2 hónapja elköltöztem, kezdek egyre jobban lenni.

A munkám szintén stresszmentes nagyjából, nem sok inger ér, ami kifejezetten jót tesz nekem.

Egyébként ha szeretnél valakivel beszélgetni róla, akkor írhatsz nyugodtan.

19/f

ma 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Együttérzek veled, nálam legalább egy évtizeddel korábban kezdődött, de inkább lényegében születésem óta, és évtizedekkel idősebb vagyok nálad, ma is tart.
ma 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!