Mit csináljak állandó szorongás ellen? Már úgy ébredek, hogy összeugrik a gyomrom és semmire nem vagyok képes pedig szeretnék én is programokra menni meg kicsit átélni az ünnepeket.
Figyelt kérdés
Van oka a helyzetemnek. Az elmúlt hónap elég nehéz volt és a múltban is ért egy komoly trauma pont karácsonykor.
Pszichologusoknák már próbálkoztam de nem sok sikerrel. Majd adok még ennek egy esélyt, de idén erre már nincs lehetőségem. Meg munka mellett amúgy is korlatozott a tb alapú ellátás sajnos. Szóval nem jók a kilátasaim :(
Testmozgás tervben van de mindent nem oldott meg azért.
dec. 19. 12:10
1/11 anonim válasza:
Valami kiváltja, fáradt lehetsz, alszol eleget?Napközben, munkahelyeden enyhül a szorongásod?
2/11 A kérdező kommentje:
Alig aludtam az elmúlt hónapban. Munkahelyen is szorongok pedig nem bánt senki.
dec. 19. 13:29
3/11 anonim válasza:
Javaslatok:
Kösd le magad, menjél el a programokba, utazás közben olvass, vagy hallgass zenét, nézd a tájat.
Hallgass zenét.
4/11 anonim válasza:
Én is így érzek nekem a gyógyteák segítenek! Szorongás ellen vannak jó gyógyteák én orvosi citromfű teát iszok és nagyon sokat segít
5/11 A kérdező kommentje:
A programokon is szorongok így inkább túlélem mint élvezem őket. Nem szoktam utazni max pár megállót, ha lehet sétálok.
Gyógyteák halottnak a kenet. Csak a wcre járok tőlük, semmit nem ér sajnos.
dec. 19. 21:24
6/11 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben kerestem egy szakembert akiben megbíztam és antidepresszánst szedtem, megfogadtam amit mondott. Kiszedett a gödör aljából amiben voltam. Hülye voltam így utólag, hogy nem léptem meg ezt már előbb. Par év után meg tok lazán tudtam a gyógyszer adagokat csökkenteni minden probléma nélkül.
7/11 A kérdező kommentje:
Éb is príbálkoztam már ezzel de nekem nem vált be a gyógyszer és a pszichológus sem segített pedig többnél is jártam. Ebben már nem hiszek.
dec. 20. 13:03
8/11 anonim válasza:
Nekem is a második jött be amit kiprobaltam egyébként. De persze egyenfuggo, találd meg azt ami neked segít azt kívánom!
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem már volt vagy 5 és egyik sem használt semmit. Pénzem sincs rá, egy vagyon a semmiért. Tb alapon munkaidőn kívül meg semmi lehetőséget nem találtam. Ez ennyi.
dec. 20. 18:28
10/11 anonim válasza:
Az első lépés a változás felé hogy változtass a mentalitásodon! Legyen egy napi rutinod, legyen hobbid, legyél pozitív! Ajánlom a Dr.Chennek a Ginzeng-zöld tea keveréket, antidepresszáns hatású, mentálisan és fizikálisan is serkent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!