Ilyen mértékü szorongásra már érdemes gyógyszert szedni?
Tudni kell rólam hogy nagyon gyógyszer ellenes vagyok,főleg az ilyes fajta gyógyszerektől óckodom, viszon már olyan mértékü a problemám hogy lehet hogy ezt már gyógyszerrel kezelni kellene.
Mindentől és mindenkitől szorongok,konkrétan az élettől.
Félek nagyobb emberi társaságokba menni,mert tudom hogy ott beszélgetni kell,ismerkedni es egyszerüen annyira szorongok hogy beszélni is elfelejtek, olyankor olyan az agyam mintha leblokkolna. Szorongok attól ha pl el kell menni egyedül a boltba. Állandóan hülyeségekre gondolok, aggódok a jövőmön, mi hogy lesz,kilátástalannak látom az életem,nem látok előre 5 évet se hogy mi lesz.Félek attol hogy meghalok, es azon aggódom hogy a családtagjaimmal semmi gond ne legyen. Nincs kedvem sehova se menni, senkivel se beszélgetni,csak otthon ülni és feküdni.Járok dolgozni, de pl a munkatársaimmal se nagyon tudok beszélgetni(1-2 a kivétel),mert beszélgetés közben is agyalok azon hogy mit mondjak,es nem jön temészetesen a beszéd hanem gondolkozom hogy mit mondjak,ne mondjak hülyeséget,ezért nem is nagyon beszélgetnek velem.Már nagyon rég nevettem egy jóízüet,csak az erőltetett vigyorgas és nevetés megy. Lehet hogy ez már depresszió? Járok egyébbként pszichoterápiára,de azt érzem hogy ez így önmagában kevés. Mit gondoltok, a gyógyszer ördögtől való vagy egy próbát megér? 25/L
Kedves kérdező!
Nem ilyen mértékben de hasonló cipőben jártam mint Te. Emellett pánikroham, hipochondria, szorongás. Mondhatni a létező összes homeopátiás szert kipróbáltam az évek alatt. Nálam a placebo hatás nem működik. Egyik sem segített max minimálisan. Világ életemben gyógyszerellenes voltam. De annyira elfajultak a rosszulléteim 31 évesen, hogy elkezdtem szedni az antidepit amit a pszichiáterem írt fel. Nem viccelek, 1,5 hónap alatt helyrehozott. Soha olyan jól nem voltam. 3 hónapig szedtem, és 2 hét alatt fokozatosan tettem le. Tele lettem energiával, élettel, újra tudtam lelkesedni, lettek céljaim. Az életemet mentette meg.
Ha tudtam volna, hogy a gyógyszer ilyen rövid idő alatt - ilyen mértékben helyrehoz, nem költöttem volna egy rakás pénzt mindenféle gyógynövényes bogyókra.
Én azt mondom adj neki egy esélyt.
Még annyit, hogy az első antidepi amit felírt nekem a doki nem vált be..pár nap után váltottunk, mert remegtem tőle mint a kocsonya. Szóval benne van a pakliba, hogy próbálgatni kell mi válik be neked.
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan.
Jobbulást:)
38/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!