Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez valamilyen mentális betegsé...

Ez valamilyen mentális betegség lehet?

Figyelt kérdés

Szoval az utobbi idoszak borzasztoan stresszes volt szamomra, de eddig is éltem át stresszes idoszakokat, de most mintha egeszen mas lenne. Eddig szerettem az életem, nagyon féltem hogy megbetegszem és esetleg koran meghalok, de mostmar szinte az uton se nezek korul olyan szinten nem erdekelne ha meghalnek, elofordul hogy a halálon gondolkozok és egyszeruen semmit nem erzek, nem félek hogy esetleg mi lesz utana, nem félek a fajdalomtol, semmitol. AóUgy erzem minden kis dolog ellenem iranyul, ha esetleg veletelnul elejtek valamit, vagy leverek egy kabatot ott helyben elsirnam magam és ugy erzem meghalnék annyira elegem van, nem mérges leszek, hanem szomoru. A tanulásra se tudok koncentralni, rendszeresen alszok oran attol eltekintve hogy reggelente neha energia italt iszok, és raadasul delutan is szoktam aludni 3-4 orat, etenkent is tudok aludni, mondjuk eleg nehezen de eltudok egy ido utan aludni. Viszont itt jon a csavar, néha vannak pillanatok amikor hirtelen ujra elkezdem élvezni az életet, azonban akkor se zavar a halál gondolata, egyszeruen csak boldogabb vagyok. Nem hiszem hogy depresszios lennek, hisz tenyleg vannak olyan orak, esetleg napok amikor egesz jol vagyok. Amit még olvastam hogy sokan megemlitenek az a fizikális változás. Az utobbi pár honapban folyamatosan szedulök, gyakran kettoslatasom van, sokszor fáj a fejem, a tarkom meg olyannyira fáj és kellemtlen hogy ulni nehez szamomra, valamint a szambelsejet is ugy ragom hogy eszre se veszem, emiatt sokszor nagyon fáj. Amit még talán érdemes tudni hogy évek ota kuszkodom az evéssel és a kinezetem elfogadásával, ennek lehet valami koze az állapotomhoz? (nem bántanak az iskolában, nagyon jo barataim vannak, a csaladi helyzetem nem a legjobb, de ezenkivul nincs olyan kulso tenyezo ami velemenyem szerint ezt okozna)

Pszochologushoz nem tudok menni, mivel se pénzem, se idom nincs, a szuleimmel pedig nem vagyok olyan kapcsolatba hogy megbeszeljem veluk ezt, és ok amugy is elitelik ezt az egeszet. A suliban van pszichologus, de nyiltan bantjak a tanarok azt aki elmegy, ugyhogy ez sem megoldas szamomra. Valaki tud segiteni hogy ez mi lehet?

18/L

tegnap 22:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez aztán minden együtt, depresszió, szorongás, alacsony önértékelés, étkezési zavar, plusz a kamaszkor a hormonlöketekkel. Egy orvosi kivizsgálás is kellene a szédülés, fejfájás, pláne kettőslátás miatt, menj el a háziorvoshoz. A tanároknak mért kéne tudniuk az iskolapszichológus meglátogatásáról? em jelented be. De igen különösen hangzik, hogy elítélik, nehezen hihető értelmiségi pedagógusokról. Már elmúltál 18? Mik a terveid suli utánra?
tegnap 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!