Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A mentális betegséged/zavarod...

A mentális betegséged/zavarod ha van, miben akadályoz a másik nemmel való ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
dec. 9. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Depressziós és pánikbeteg vagyok. Sokat szorongok, nem igazán bírom az érintéseket, sokszor túlgondolok dolgokat, a random rámtörő pánik, ájulás nem éppen előnyös kezdőcsonag ismerkedéskor
dec. 9. 16:44
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Ez alapból nem jó csomag mert szabotálhatja az ismerkedést, kivéve ha extra elfogadó a másik.

Az érintést én is csak azoktól viselem el, akiket közel engedek magamhoz.

Fölöslegesen utálom ha hozzámérnek, nyúlkálnak, tapiznak.

dec. 9. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
60%

Mindenben megakadályozott addig, amíg nem vettem róla tudomást, hogy mentális betegségem van.

Amióta tisztában vagyok az állapotommal és foglalkozom vele, hogy legalább szinten tartsam, azóta ég és föld.

tegnapelőtt 01:27
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Akinek ilyen van, annak alapból nem lehet párja
tegnap 07:57
 5/7 anonim válasza:
Sajnos nagyon nehéz így bármilyen kapcsolatot kialakítani, nemhogy párkapcsolatot. Én csak virtuálisan keresek egy szoros kapcsolatot, érzelmi kötődést, de az sem könnyű.
tegnap 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom magamat adni, mert alig tudom már azt az énemet adni ami a betegségem előtt volt. Nem tudok hobbikat mondani ismerkedésnél hogy egy egyszerű példát mondjak, mert a betegségem es a gyógyszereim miatt még csak olvasni se tudok, sőt a filmeket se bírom felfogni. Nem tudom azt mondani hogy ezzel vagy azzal foglalkozom , vagy ezt vagy azt tanulom, vagy ez vagy az akarok lenni, mert 24 évesen nincs egy diplomám és valoszínűleg soha nem is lesz, mert elmebeteg vagyok. Szexualitásra se nagyon vágyom mert szedem ezt a sok dilibogyót, és az elveszi.

Nem is csoda hogy eddig csak 1 darab párkalcsolatom volt és tartott vagy 1 hónapig, nem is tudom lehet-e annak nevezni.

De ez nem jelenti azt hogy más mentális beteg embereknek nem lehetne, az én diagnózisom csak simán ki********** súlyos. Mások tudnak létezni így, én egyszerűen csak azt mondtam magamnak hogy ha így áll a helyzet, akkor inkább meghalok egyedül és magányosan mintsemhogy csalódjak, vagy csalódjanak bennem.

tegnap 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szociális fóbiám van. Nehezen ismerkedem.
ma 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!