Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ismerkedésnél mikor mondod el...

Ismerkedésnél mikor mondod el a partnerednek hogy van valami mentális bajod?

Figyelt kérdés

Nyilván ez a kérdés csak egy réteghez szól.

Írjátok oda hogy mi a betegségetek.

Köszönöm

2023. aug. 11. 09:21
 1/9 A kérdező kommentje:

Én kb 3 hét után tudtam meg hogy pánikbeteg és jár dokihoz.

De szerintem nem csak az mert nagyon hajlamos az agresszióra.

2023. aug. 11. 09:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Már az elején elmondtam neki mindent, elég sok bajom van és, hogy jobban jár, ha nem engem választ. Azt válaszolta, hadd döntse már el ő. Ennek 6 éve.
2023. aug. 11. 09:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Neked mi bajod van?

Gondolom akkor jól elvagytok ha 6 éve...

2023. aug. 11. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Elején elmondom, hogy bipoláris vagyok. Ha neten ismerkedem, akkor még tali előtt közlöm.
2023. aug. 11. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön elmodtam neki, akkor még borderline-nal diagnosztizáltak, de később kiderült, hogy bipoláris vagyok. Azt is mondtam, hogy gyógyszereket szedek. Már 9 éve vagyunk együtt, voltam kórházban is, de ő így fogad el és nincsenek nagy konfliktusok közöttünk.
2023. aug. 11. 10:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb minél előbb.Én is még az elején elmondtam a páromnak.
2023. aug. 16. 12:28
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Én nem hangoztatom nagyon,csak akkor mondom el ha rákérdez,vagy jobban megismert már.Bipoláris vagyok
2023. aug. 21. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem biztos, hogy első randit azzal nyitnám, hogy erősen OCDs vagyok, de valószínűleg már valamikor az elején tudatnám vele
2023. aug. 21. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak akkor, ha feljön a téma vagy nem értem a saját magam viselkedését, akkor mondtam neki, már nem is emlékszem, mikor, és ez az, hogy nem annyira a kapcsolatunk elején, de kb. egy év után, hogy amúgy depressziós vagyok, még ha ez nem is mindig látszik elsőre, de amikor olyan problémák merülnek fel a párkapcsolatunkba, amire én magam sem tudok jobb okot, mint a saját depresszióm, akkor szoktam mondani neki, hogy az pl. nem ad erőt, passzívvá tesz, más emberré, stb., mégsem az határoz meg, de azért nem is teljesen láthatatlan.

Négy éve vagyunk együtt.

2023. aug. 22. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!