Szerintetek lesz olyan gyógyszer a pszichózisban szenvedőknek, ami teljesen elmulasztja a betegségüket?
Sajnos a lányomnak már 13-14 éves kora óta pszichózisa van és én gyanakodom rá, hogy valami szervi malfunkció, de nem tudom, egyszerűen hol induljunk el. Az is aggasztó, hogy az orvosok teletömik gyógyszerekkel az okok felderítése nélkül. Pszichológushoz, pszichiáterhez jár, de azt mondta (és én is úgy látom) hogy neki csak a gyógyszer segít. Viszont ezek a szerek csak átmenetileg billentik át az agyi kémiát, s neki akut az állapota. Kórházban, pszichiátrián már volt benn többször is, de ott se nagyon tudtak vele mit kezdeni, mintsem hogy ráborítsák a gyógyszeresszekrényt.
Mit kéne tennem? A családomban rajta kívül senkinek nincs és nem is volt ilyene. Szerintetek lesz valamiféle megoldás a teljes gyógyulásra, és hogy ne csak mellékhatásokkal éljen?
Köszönöm válaszaitokat!
Most is van ilyen gyógyszer, de csak mosolyogni fog tőle. Én nem adnék a lányomnak gyógyszert. Semmit
Nem hiszem hogy a legjobb ötlet arra várni, hogy majd lesz erre csoda gyógyszer. Nem lesz soha.
Nagyon nagy baj 5ös ha úgy gondolod hogy egy gyereket gyógyszerrel kell tömködni.
Nem kioktatlak, de a gyógyszerek nem megoldás.
Én személyszerint nem vagyok gyógyszerellenes, csak úgy látom, hogy ez még nem a végső megoldás, van még hova fejlődnie az orvostudománynak.
A lányom már nem kiskorú, májusban lesz 20 éves:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!