Pszihózisra van valami gyógyszer ?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy dolog picit régebben amit nem bírtam feldolgozni mondván beleörültem és ott megváltozott minden azt hittem átmeneti pszihotikus zavar de meg mindig tart 8-9 hónapja azt vettem észre magamon hogy a kognitív funkcióim nagyon károsodtak és az erzelmeimmel is lett valami és még örömképességem is elvesztettem, gondolkodás se megy az lenne a kérdésem hogy tudnátok valami olyan vitamint amitől lehet javítani az agy kognitív funkcióit ? Ami megdobja az agyat nagyon buta lettem már elég régóta ki akarok belőle jönni esetleg valami kórképpel van dolgom ? elég régóta próbálom megfejteni de nem megy remelem ti tudtok segíteni szerintem pszihózisom van skizofrénia ra is gondoltam de semmi halucináciom sincsenek vajon mi lehet ez ?dec. 6. 03:15
1/5 anonim válasza:
Idegösszeomlás, depresszió? Hasonló volt nekem is. Egy pszichológust keress fel ezzel, ő tudni fogja mi ez és mi a teendő. És a terápia is jót fog tenni.
2/5 anonim válasza:
Pszichotikus zavarra antipszichotikumot kapsz az orvostól! A pszichológus ehhez kevés.
3/5 Psycho válasza:
Először is háziorvos, aki írjon beutalót pszichiátriai szakrendelésre. Ott meg tudják mondani, mi ez, és mire van szükséged. Vannak gyógyszerek, amik ebben segítenek, de azt nem vény nélkül fogod megkapni a sarki patikában. Az étrendkiegészítőként árult készítmények, nyugtató hatású teák stb. ehhez kevesek lesznek sajnos.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek skizofrénia lehet ? Mert az érzelmeimmel is van valami egyszerűen nem tudok sírni ha akarnak se tudnak nem tudok se ideges lenni szerintem ez némi összeomlás lehet de megpróbálom a pszihiátert
ma 03:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!