Aki szedett már szerotonin visszavétel gátló gyógyszert (Escitil), mit tapasztalt?
Eddig hangulatstabilizálót szedtem, csak tegnap kaptam mellé hangulatjavítót. Tegnap vettem be az elsőt. Ma egész délután konkrétan fetrengtem és ültem, remeg a kezem-lábam, semmi energiám.
Ez lehet a gyógyszer miatt?
Aki szedett már Escitilt (10 mg) milyen tapasztalatai vannak? Mikor kezdődött a pozitív hatása?
Soha nem volt positiv hatása nálam. Olyan mintha vattába lennék csomagolva. Ha mozdultam, nagyon nehezemre esett, olyan volt mintha viz alatt mozognák. Totál leszedált. Egy jó hatása volt: senki nem tudta felhúzni az agyam.
Azon sem akadtam ki, amin ki kellett volna akadnom. 1 hónap után dobtam a kukába.
Február óta szedem. Szeptember óta 1.5 szem reggel. Leszedál,egész nap,ivás után közvetlenül is totál száraz a szám tőle. Komoly memória gondjaim is lettek.
De nekem súlyos depresszióm van,muszáj szedni, mert kinyírnám magam anélkül.
Annyira leszedál,hogy a holtpontokon át tudok lendülni,és nagyjából bírom a napokat,vezetem a háztartást, egyebek. De állandóan aludnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!