Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A lehető legrosszabb legalja...

A lehető legrosszabb legalja öröklött depresszion is tud segiteni gyógyszer, akkor is ha nagyon erősen érzékeny vagyok rá? Mit tegyek ha már képtelen vagyok elviselni a létet?

Figyelt kérdés

Öröklött betegségeim vannak, tipikus nagyon elcseszett “családból”

Most beszéltem itt az apámról aki egy igazi autista vérbeli lúzer és csak a bántalmazott anyámat tudta összeszedni...

elegem van a gondolataimbol, a sok traumából és képtelen vagyok antidepresszánst szedni mert eddig mindre érzékeny voltam...

Mit lehet tenni? Egyedül vagyok itthon, képtelen vagyok elfogadni hogy pont én születtem ebbe a helyzetbe...

jelenleg a legalján vagyok mindennek...

ma 14:05
 1/9 anonim válasza:
50%
Szia! Nem tudom magnéziumot, ashwagandha, és L-Triptofán és citromfű próbáltad e ? Ezek gyógy növények és segítenek.
ma 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
A normális gyógyszerek igen az előbb felsorolt hülyeségek nem
ma 14:26
 3/9 A kérdező kommentje:

Magnéziumot már szedek

2 próbáltam már stimulotont, scippat de rohamaim voltak tőlük...

Egyszerűen ma elviselhetetlen

ma 14:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Antidepresszánstól roham? Nem lehet hogy az magától volt? Amúgy meg akkor szólsz a dokinak és ad másikat vagy modósít az adagon, addig próbálkoztok míg meglesz a megfelelő gyógszer megfelelő adagban, nagyon sokat tud segíteni
ma 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Önmagában semmilyen gyógyszer nem segít azon a helyzeten, amit leírtál.

Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Terápiával próbálkoztál már?

ma 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:

4 igen... tagult pupillák, nem pánikroham volt

A gyogyszertol volt...

sajnos nagyon érzékeny vagyok mindenre, alkoholra, bármire

Ezért is lehetett ez a roham...

Az öröklött részén nem lehet segiteni

Az apám egy autista, bőg, ordít egy nyomorult.

A testvére szinten, soha nem volt senkije(nekem sem) bőgnek egész nap

Tipikus sopánkodo nyomorult az egész családom. És én is az lettem, emiatt vonzottam be a sok rosszat.

Tegnap kiderült egy nagyon rossz hír, amiatt is vagyok rosszul...

Elegem van, nem szoktam sírni mert a nyugtató letompit de ma bőgtem én is...

ma 15:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem jó ha tág a pupilla, szűkülnie kell, akkor vagy nyugodt.
ma 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Ne szedj ilyen szarokat. Járj el kirándulni, mozogni, művészkedjél, nézz jó filmeket, vicces videókat, hallgass számodra örömet okozó zenéket, beszélj egy baráttal (ha van). Ezek többet érnek minden ilyen szarnál.
ma 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Barátomnak megváltoztatta a kémiát az agyában, sokkal rosszabbul volt, fokozatosan leállt róla, utána sokkal jobban lett. Ezek legális drogok, mindenkinél másként hat. :(
ma 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!