A lehető legrosszabb legalja öröklött depresszion is tud segiteni gyógyszer, akkor is ha nagyon erősen érzékeny vagyok rá? Mit tegyek ha már képtelen vagyok elviselni a létet?
Öröklött betegségeim vannak, tipikus nagyon elcseszett “családból”
Most beszéltem itt az apámról aki egy igazi autista vérbeli lúzer és csak a bántalmazott anyámat tudta összeszedni...
elegem van a gondolataimbol, a sok traumából és képtelen vagyok antidepresszánst szedni mert eddig mindre érzékeny voltam...
Mit lehet tenni? Egyedül vagyok itthon, képtelen vagyok elfogadni hogy pont én születtem ebbe a helyzetbe...
jelenleg a legalján vagyok mindennek...
Magnéziumot már szedek
2 próbáltam már stimulotont, scippat de rohamaim voltak tőlük...
Egyszerűen ma elviselhetetlen
Önmagában semmilyen gyógyszer nem segít azon a helyzeten, amit leírtál.
Hány éves vagy? Mivel foglalkozol? Terápiával próbálkoztál már?
4 igen... tagult pupillák, nem pánikroham volt
A gyogyszertol volt...
sajnos nagyon érzékeny vagyok mindenre, alkoholra, bármire
Ezért is lehetett ez a roham...
Az öröklött részén nem lehet segiteni
Az apám egy autista, bőg, ordít egy nyomorult.
A testvére szinten, soha nem volt senkije(nekem sem) bőgnek egész nap
Tipikus sopánkodo nyomorult az egész családom. És én is az lettem, emiatt vonzottam be a sok rosszat.
Tegnap kiderült egy nagyon rossz hír, amiatt is vagyok rosszul...
Elegem van, nem szoktam sírni mert a nyugtató letompit de ma bőgtem én is...
Nem kell ezekre az agy menésekre hallgatni, elmész egy orvoshoz és megkérdezed melyik gyógyszer lenne megfelelő és kidolgoztok egy kezelési tervet
Azt végig csinálod szépen és biztos hogy jobb lesz mint volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!