A lehető legrosszabb legalja öröklött depresszion is tud segiteni gyógyszer, akkor is ha nagyon erősen érzékeny vagyok rá? Mit tegyek ha már képtelen vagyok elviselni a létet?
Öröklött betegségeim vannak, tipikus nagyon elcseszett “családból”
Most beszéltem itt az apámról aki egy igazi autista vérbeli lúzer és csak a bántalmazott anyámat tudta összeszedni...
elegem van a gondolataimbol, a sok traumából és képtelen vagyok antidepresszánst szedni mert eddig mindre érzékeny voltam...
Mit lehet tenni? Egyedül vagyok itthon, képtelen vagyok elfogadni hogy pont én születtem ebbe a helyzetbe...
jelenleg a legalján vagyok mindennek...
De a felmenőim sem lettek jobban, sőt
Ahogy telt az idő egyre elmebetegebbek lettek...
igazi nárci gyanús önsajnálat és bántalmazás
Képtelen vagyok ezt látni és ezt feldolgozni hogy egy ilyen tipikus szerencsétlen barom társaságba kerültem bele a karma által...
Eleve a testem is gyenge, nem csak a lelkem és az elmém
A gyógynövények semmit nem csinálnak
A gyógyszerek nagyon jól kezelik a problémát és mellette lehet járni terápiára is
Nem gondolod hogy pár tanulatlan hippi fogja majd megmondani neked mit csinálj mikor vannak orvosok akik az egész életüket arra tették fel hogy kitalálják hogyan kezelhető az állapot?
15. A dragalatos orvosaid jutalekot kapnak minden recept utan. Erdekuk hogy szetgyogyszerezzenek. A gyogyszeripar a vilag egyik legjovedelmezobb iparaga. Erdekes, nem?
A gyogynovenyek alatt meg tiszta gyogynovenyekre gondolok, nem azokra a mindenfele keszitmenyekre.
De te csak szedd a bogyoidat szorgalmasan, en is a sajat karomon tanultam meg mindent.
Jajj megint az összeesküvés elméletek
Az orvos aki egész életében azért tanult hogy neked segítsen nem fogja megtagadni az esküjét és eladni az egészséged fillirekért ebbe biztos lehetsz
Nem kell elhinni az ilyen beteg elméleteket
Idd csak a hibiszkusz teád amitől semmi sem változik és közben végig romlik az állapotod segítség nélkül
Majd megtanulod ha már bevisznek olyan szarul leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!