Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudok ilyet szerezni?

Hogy tudok ilyet szerezni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék úgy gyógyszert elvinni az egyik barátomtól, hogy ne tűnjön fel neki? Ő kicsit idősebb tőlem és általában a háziorvosa mindig ír neki nyugtatót. Én nekem is van hogy ad, viszont hogy tudnék elvenni 1-2 "blokknyit" hogy ne tűnjön fel neki?

dec. 4. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Raksz be a gyógyszer helyére a gyógyszerhez hasonló cukorkát vagy vitamint. Nem látja akkor a hiányt.
dec. 4. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Szép kis barát vagy... Ha elkapnak vele és megtudják hogy tőle van. őt is felelősségre vonhatják. Mellesleg drogdílernek számít ha vényköteles gyógyszert ad neked.
dec. 4. 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó ötlet elvenni. Ahogy az utolsó írta, lehetnek problémák belőle, ha elfognak és kiderül, hogy honnan van, őt is bajba sodrod. Nem szerencsés vényköteles nyugtatókkal rohangálni.
dec. 4. 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meglopni a saját barátod na ez aztán a nívó. Okostojás, ha már ennyire függő vagy menj szakrendelésre, vagy hívd fel a háziorvosodat, hogy írjon neked fel xanaxot, vagy amit lopsz tőle, mert nehéz időszakod van. De ez amit itt fontolgatsz netto szánalmas, és okádmány főleg miután ő jó szívvel ad neked.
dec. 4. 12:34
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Eleve szánalmas más gyógyszerét elvenni a tudta nélkül. De nem értem, hogy te miért nem iratsz fel magadnak?
dec. 4. 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarod lopni a BARÁTODAT? Te valami fogalomzavarban vagy! Baráttól nem lopunk, mert azzal vége is a barátságnak. Még ha nem veszi észre, akkor is.
dec. 4. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!