Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudok ilyet szerezni?

Hogy tudok ilyet szerezni?

Figyelt kérdés
Hogyan tudnék úgy gyógyszert elvinni az egyik barátomtól, hogy ne tűnjön fel neki? Ő kicsit idősebb tőlem és általában a háziorvosa mindig ír neki nyugtatót. Én nekem is van hogy ad, viszont hogy tudnék elvenni 1-2 "blokknyit" hogy ne tűnjön fel neki?

ma 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Raksz be a gyógyszer helyére a gyógyszerhez hasonló cukorkát vagy vitamint. Nem látja akkor a hiányt.
ma 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis barát vagy... Ha elkapnak vele és megtudják hogy tőle van. őt is felelősségre vonhatják. Mellesleg drogdílernek számít ha vényköteles gyógyszert ad neked.
ma 10:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó ötlet elvenni. Ahogy az utolsó írta, lehetnek problémák belőle, ha elfognak és kiderül, hogy honnan van, őt is bajba sodrod. Nem szerencsés vényköteles nyugtatókkal rohangálni.
ma 11:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Meglopni a saját barátod na ez aztán a nívó. Okostojás, ha már ennyire függő vagy menj szakrendelésre, vagy hívd fel a háziorvosodat, hogy írjon neked fel xanaxot, vagy amit lopsz tőle, mert nehéz időszakod van. De ez amit itt fontolgatsz netto szánalmas, és okádmány főleg miután ő jó szívvel ad neked.
ma 12:34
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Eleve szánalmas más gyógyszerét elvenni a tudta nélkül. De nem értem, hogy te miért nem iratsz fel magadnak?
ma 13:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg akarod lopni a BARÁTODAT? Te valami fogalomzavarban vagy! Baráttól nem lopunk, mert azzal vége is a barátságnak. Még ha nem veszi észre, akkor is.
ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!